London Calling – Tabara Internationala de Vara 2020 – King’s College

Link pentru inscrieri: Tabara Internationala de Vara 2020 – King’s College

Cu ocazia lansarii taberelor internationale de vara Mirunette din 2020, ne gandeam ca ar fi momentul perfect sa va oferim cateva detalii cu privire la unele dintre locatiile noastre preferate, King’s College din Londra. Avem marele avantaj ca specialistii Mirunette sa fi vizitat, in calitate de lideri de grup, 99% din locatiile unde oferim tabere , asadar speram ca sfaturile noastre sa va ajute in luarea celei mai inspirate decizii pentru vara lui 2020.

That being said, let’s get ready for the experience, shall we?

Trecutul si viitorul se intalnesc la Londra, capitala Marii Britanii fiind renumita pentru atmosfera sa multiculturala, studiul avansat si calitativ al limbii Engleze si estetica sa memorabila.  Se spune ca educatia si distractia merg mana in mana in Londra, de aceea va asiguram ca in cadrul taberei de vara de la King’s College va asteapta multe experiente inedite.

Adanc inradacinata in inima Londrei si, implicit in cultura britanica, se situeaza una dintre universitatile de renume mondial, King’s College London, al carei campus va gazdui participantii cu varste cuprinse intre 13-17 ani pe toata durata taberei.

Follow in the footsteps of…

Alain De Botton, Tom Hiddleston si Emilia Clarke sunt cateva dintre celebrele nume care figureaza in lunga lista de absolventi remarcabili ai acestei universitati.

So, how is life at King’s College?

King’s College este renumit pentru nivelul inalt de calitate al cursurilor predate si pregatirea exemplara de care dispun cadrele academice. Filosofia institutiei sustine o abordare bazata pe flexibilitate si deschidere la inovatie si metode alternative de predare. Acest lucru este evidentiat prin varietatea facilitatilor care va stau la dispozitie pe parcurusul taberei de vara de la King’s College.

Socializarea este binevenita, fapt ilustrat de multitudinea spatiilor de recreere in care participantii isi vor putea exersa limba Engleza cu elevi de diferite nationalitati, nefiind deloc neobisnuit ca la final de tabara sa se inchege prietenii de durata cu persoane din toate colturile lumii.

Noi, specialistii Mirunette, alaturi de staff-ul campusului te vom ajuta sa iti gasesti cu usurinta un loc alaturi de ceilalti elevi. Speed Dating, Paparazzi, Trashion Show, Quiz Night, propunem o lista variata de activitati de socializare prin care te vei putea integra si care nu te vor lasa sa te plicitsesti in serile de pe parcursul taberei de vara.

Do I learn anything?

In ceea ce priveste cursurile de Engleza oferite, ne vom asigura ca acestea vor fi atat interactive cat si de ajutor in perfectionarea personala si profesionala. Vei avea parte de 15 ore de cursuri de limba Engleza predate de vorbitori nativi si specialisti in domeniu, persoane prietenoase care nu numai ca iti vor facilita experienta de invatare, ci vor avea ca prioritate sa te inspire si sa te determine sa te simti binevenit in tabara. Stai linistit, tot efortul depus de tine nu va trece neobservat. La finalul cursului de limba Engleza vei obtine un certificat de absolvire si un raport de evaluare, care iti vor fi de folos in viitor.

How about sightseeing? Any interesting places?

Pozitia avantajoasa a campusului Denmark Hill, principalul campus al universitatii King’s College London, permite vizitarea celor mai importante obiective turistice londoneze, oferind participantilor un program captivant, presarat cu numeroase plimbari prin oras si activitati interesante, care iti vor dezvolta atat abilitatile fizice, cat si capacitatile intelectuale.

Liderii de grup Mirunette se vor asigura ca veti ramane cu o imagine completa a Londrei prin vizitarea si experimentarea celor mai renumite locuri ale capitalei britanice.

British Museum, Covent Garden,si London Eye sunt doar cateva locatii pe care vi le propunem in cadrul taberei pentru o experienta britanica autentica. Vei avea ocazia sa imbratisesi eleganta tipica locului si stilul de viata al marilor personalitati care au revolutionat stiinta si arta la nivel global. Totodata, vei avea suficient timp pentru inevitabila vanatoare de suveniruri din magazinele de pe High Street.

In cele 10 vizite locale de jumatate de zi, veti avea ocazia sa descoperiti particularitatile stilului de viata londonez, iar daca veti dori mai multe aventuri, Mirunette ofera ca optiune 3 excursii de o zi. In cadrul acestora puteti studia in detaliu zone locale precum Camden Town & Camden Market si alte zone renumite la nivel international precum centrul universitar Cambridge, o adevarata perla a mediului academic din Marea Britanie.

Dupa cum puteti observa, lista de activitati este destul de variata. Am avut grija sa bifam toti indicatorii care va vor garanta o experienta de neuitat. Asteptam cu drag sa va alaturati echipei Mirunette in tabara de vara de la King’s College si sa incepem sa planificam impreuna cea mai frumoasa vacanta de vara!

Rezerva-ti un loc in Tabara Internationala de Vara 2020 – King’s College

P.S.: Poate Londra iti este cunoscuta si ai dori sa descoperi alte locuri? Mirunette are cateva suprize pregatite pentru tine.

Avem o multitudine de tabere de vara in diferite locatii cu renume. Arunca o privire pe site-ul nostru si alege ce ti se potriveste cel mai bine.

Stay tuned!

Vom prezenta saptamanal cate o tabara pentru a va oferi o baza solida in luarea unei decizii informate.

Va stam cu drag la dispozitie pentru orice intrebare legata de taberele de vara 2020 🙂