Dezvoltarea personala – Test de orientare vocationala

Dezvoltare Personala si orientare vocationala

Dezvoltarea personala este un proces esential ciclic, a carui impact poate fi simtit pe toate planurile vietii Este esential sa ai parte de sustinerea corespunzatoare in procesul de dezvoltare personala, astfel, noi, specialistii Mirunette, dorim sa iti punem la dispozitie instrumente si resurse prin care vei reusi sa ajungi la autocunoastere.

Vei reusi sa recunosti oportunitatile care ti se vor oferi in viitor, indatoririle, obstacolele dar si consecintele tuturor alegerilor tale. Suna putin intimidant? Este intr-adevar un proces complex insa specialistii Mirunette vor fi alaturi de tine la fiecare pas atat in mediul online, cat si offline. Ne dorim sa te ajutam pe parcursul acestei calatorii pentru a ajunge sa ai un control asupra viitorului tau, dar si o viziune mai pertinenta si actuala asupra lumii in care evoluezi.

Dezvoltarea personala are ca prim element de parcurs orientarea vocationala. Pentru a reusi sa dobandesti si perfectionezi abilitati utile pentru tine este necesar sa cunosti directia cea mai potrivita pentru tine in care sa iti concentrezi eforturile. Din acest motiv iti punem la dispozitie Testul de Orientare Vocationala Mirunette, dezvoltat de psihologi britanici.

Testul dureaza 110 minute si este accesibil in format online, iar la finalul acestuia vei primi un raport online detaliat, care iti va oferi o imagine de ansamblu in privinta punctelor tale forte si domeniile in care iti poti valorifica aptitudinile intr-un mod optim.

Testul de orientare vocationala Mirunette include evaluari verbale, numerice si abstracte, precum si chestionare despre interese, preferinte, motivatie, stil de lucru, stil de invatare, personalitate si loc de munca. Acesta te va ajuta sa identifici potentiale directii spre anumite domenii si sa iei o serie de decizii documentate despre optiunile tale de studiu si, implicit, cariera.

Orientarea vocationala reprezinta un pas crucial in dezvoltarea fiecarui tanar iar aparitia a tot mai multor domenii de studiu produce confuzie in randul tinerilor elevi.

Sa-ti alegi viitoarea cariera nu este o decizie usoara! Sa intelegi toate optiunile existente este o provocare mare chiar si pentru adulti, dar sa analizezi care sunt cele mai potrivite domenii pentru tine este intr-adevar dificil. Cu ajutorul testului de orientare vocationala Mirunette, iti vom facilita acesti pasi, oferindu-ti instrumentele necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru viitorul tau atat academic cat si profesional!