Earlscliffe Scholarship Competition – Castiga o bursa la un liceu de top din Marea Britanie!

Earlscliffe Scholarship Competition

A venit noul an si o data cu el o noua editie a Earlscliffe Scholarship Competition – concurs de burse pentru continuarea studiilor la un liceu de top din Marea Britanie, organizat anual incepand cu 2015 de catre Mirunette Education.

Astfel, ne dorim sa oferim in continuare elevilor talentati oportunitatea de a se dezvolta intr-un mediu academic competitiv, cu metode inovative de predare, precum si cu profesori dedicati, preocupati, si pregatiti pentru orice fel de situatie.

Totodata, o data cu deschiderea inscrierilor pentru Earlscliffe Scholarship Competition, ti-am pregatit si un webinar in care sa afli totul despre ce inseamna sa studiezi la un liceu de tip boarding in strainatate, cum poti aplica si ce trebuie sa faci pentru a te pregati pentru aceasta provocare.

Webinar-ul va avea loc miercuri, 20 ianuarie, incepand cu ora 19:00, si va fi prezentat de catre o echipa de specialisti in educatie, printre care si un absolvent al University of Cambridge. Webinar-ul este gratuit si va avea loc in limba engleza.

Inscrie-te aici la webinar-ul de pe 20 ianuarie

Inscrie-te aici la Earlscliffe Scholarship Competition

Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a articolul acesta este pentru tine!

Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din peste 4.300 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-levels, potrivit unui clasament realizat de publicatia The Telegraph. In fiecare an, absolventii acestui colegiu sunt admisi la cele mai prestigioase universitati din lume, precum Oxford, Cambridge, Stanford sau Bocconi. Earlscliffe impune un standard de calitate al studiilor, aspect sustinut atat de fostii castigatori ai concursului de burse precum si actuali elevi ai colegiului, consiliati in trecut de specialistii Mirunette.  

In colaborare cu Mirunette Education, Colegiul Earlscliffe pune la dispozitie un minim de 3 burse, dintre care cea mai mare bursa de studii reprezinta 50% reducere din taxele de scolarizare percepute de colegiu. Pe langa reducerea de pana la 50% din taxa totala de 38.550 GBP/an, ce include atat taxa de scolarizare cat si cazarea si masa, castigatorii concursului beneficiaza de un loc garantat la Earlscliffe College din septembrie 2021, oportunitate ce le va facilita accesul spre facultatile de top din intreaga lume.

“Experienta pe care o ofera aceasta scoala este inedita. Sa cunosti atat de multe nationalitati de peste tot din lume si sa inveti atat de multe despre alte culturi, doar printr-o prietenie, este uimitor. Nu o sa va mint, sa fii departe de casa nu e usor, dar marimea liceului ne-a ajutat sa formam o comunitate foarte stransa si sa gasim sustinere atunci cand avem nevoie.”

Iulia Lambrino, castigatoare Earlscliffe Scholarship Competition 2019

In ciuda Brexit-ului, bursele de studii vor fi in continuare acordate elevilor performanti, iar sistemul de invatamant liceal britanic permite continuarea parcursului academic oriunde in lume. Consilierii Mirunette vor oferi asistenta, atat castigatorilor cat si celor care doresc sa aplice la studii in strainatate, pentru finalizarea tuturor procedurilor birocratice inainte de plecare.

Tot ce trebuie sa sti despre Earlscliffe Scholarship Competition

Concursul se desfasoara in 3 etape intre 11 ianuarie si 10 martie.

Prima etapa reprezinta inscrierea, iar aceasta se desfasoara pana la data de 1 februarie 2021. Inscrierea se efectueaza prin completarea formularului online si achitarea taxei de participare (100 RON). Consilierii Mirunette iti vor fi alaturi pe toata perioada aplicatiei astfel incat sa nu ai nicio incertitudine in privinta participarii tale la concurs.

Toti participantii care au completat formularul online si au achitat taxa de inscriere sunt invitati sa participe la cea de a 2-a proba.

Etapa a doua va consta intr-un examen scris la limba engleza si matematica si se va desfasura in perioada 3-4 februarie 2021, la sediul Mirunette Education din Bucuresti, prezenta la sediu fiind obligatorie. Vom lua toate masurile de siguranta impuse in contextul pandemiei de Coronavirus si ne vom asigura de respectarea acestora.

Examenele apartin in totalitate colegiului Earlscliffe, iar Mirunette Education faciliteaza si intermediaza organizarea lor in Romania.

Participantii care reusesc sa obtina un punctaj satisfacator la examenul scris (conform evaluarii comisiei din cadrul Earlscliffe College) vor fi invitati la un interviu ONLINE cu directorul colegiului Earlscliffe la sediul Mirunette Education.

Interviurile vor avea loc in perioada 23-25 februarie 2021, in format ONLINE, prezenta candidatilor la sediul Mirunette nefiind necesara. Dupa interviu, comisia de evaluare a colegiului Earlscliffe va decide numarul de burse de studii oferite si valoarea lor.

Locul I va primi un loc la Earlscliffe College si o bursa de studii de 50% pe an din totalul taxei percepute de colegiu.

Inscrie-te aici la webinar-ul de pe 20 ianuarie

Inscrie-te aici la Earlscliffe Scholarship Competition