Cursurile online de dezvoltare personala oferite de EtonX

Cursurile online de dezvoltare personala EtonX

Cursurile online faciliteaza procesul de invatare oferind, in cadrul unui program flexibil, experiente constructive si lectii importante de dezvoltare. Saptamana aceasta a fost dedicata in totalitate dezvoltarii personale a tinerilor. Fie ca ne referim la dezvoltare profesionala sau academica, Mirunette incearca activ sa aduca solutii pentru a facilita intregul proces de dezvoltare.

Cine organizeaza cursurile online de dezvoltare personala?

Cursurile online de dezvoltare personala sunt oferite de EtonX, o companie fondata de catre Eton College in anul 2015, cu scopul de a furniza solutii de invatare si materiale de studiu online. In ultimii 4 ani numerosi tineri din intreaga lume au beneficiat de cursurile oferite de EtonX prin intermediul platformei online de studiu.

Colegiul Eton din Windsor, Anglia, este unul dintre cel mai prestigioase licee de baieti, avand ca absolventi de-a lungul timpului nume celebre de viitori prim-ministri, sau membri ai familiei regale. Eton a devenit sinonim cu elita, iar rezultatele academice ale colegiului sunt plasate intotdeauna in top.

Cui ii sunt adresate si in ce constau aceste cursuri?

Cursurile online de dezvoltare personala oferite de EtonX sunt dedicate tinerilor cu varste cuprinse intreĀ 14 si 20 ani, cu unĀ nivel minim de cunostinte de limba engleza B2.

Programa de studiu pentru fiecare curs este conceputa de un director de programa al colegiului Eton si include metode de predare aplicate in cadrul colegiului. In functie de timpul acordat de participant, organizatorii au conceput 11 tipuri de cursuri, desfasurate 100% online.

Pachetul Future Skills Self Study reprezinta varianta ideala pentru tinerii autodidacti, cursurile punand la dispozitie o platforma cu video-uri de specialitate, oferite pe tot parcursul unui an. La finalizarea unui curs participantul va sustine un test, in urma caruia va fi trimis un raport cu rezultatul obtinut.

Cursurile Future Skills Tutor Group reprezinta varianta cu predare live de catre profesori ai Colegiului Eton. In functie de timpul acordat, participantii pot alege varianta standard de 7 saptamani sau Fast Track de doar 2 saptamani. La finalizarea cu succes a cursului, elevii vor primi un certificat EtonX semnat de catre directorul de programa, precum si de catre Head Master-ul Colegiului Eton, impreuna cu un raport de evaluare.

Pentru a putea satisface interesele clientilor, organizatorii au impartit cursurile in categorii precum Comunicare, Leadership, pregatire universitara, dar si pregatire profesionala. Cursurile acopera subiecte precum Comunicarea verbala, Public Speacking, Critical Thinking si Interview Skills.

Incearca programul Fast Track si beneficiezi de o reducere de $100 pana la finalul lunii Mai.

In calitate de parteneri ai Colegiului Eton, Mirunette Education face cursurile online de dezvoltare personala EtonX mai accesibile pentru tine prin codul de discount MEDU05 care iti va oferi o reducere suplimentara de 5% din pretul final al cursului.*

*Reducerea de 5% prin codul promotional Mirunette se acorda pentru toate cursurile EtonX.

Afla cum te poti inscrie la cursurile online EtonX aici.

Cu drag,

Echipa Mirunette