Metode de Predare Online – seminar Tiffin University

Metode de predare online cu Tiffin University

Metodele de predare online reprezinta un subiect de mare interes in aceste momente. Sistemul de invatamant trece printr-o perioada cruciala de schimbare, iar mediul virtual este singura platforma prin care profesorii pot continua predarea lectiilor.

Fondata in anul 1888 in Ohio, SUA, Tiffin University s-a remarcat prin metodele inovative de predare si prin excelenta academica oferita studentilor sai. In prezent, Tiffin University este prima si singura universitate Americana de administrarea afacerilor din Romania cu profesori si curricula 100% americane, oferind absolventilor diploma din SUA recunoscuta mondial. In mediul educational din Romania universitatea este prezenta de aproape 20 de ani prin programul de Master – Executive MBA, votat numarul 1 in topul realizat de prestigioasa publicatie Ziarul Financiar. Incepand cu anul 2019 universitatea a inceput sa ofere primul program de Bachelor of Business Administration, devenind astfel prima si singura universitate din Romania care ofera programe internationale de licenta in domeniu din SUA, acreditate si predate exclusiv de profesori americani.

Situatia actuala a avut un impact semnificativ asupra invatamantului atat in Romania cat si in restul lumii. Din acest motiv Tiffin University organizeaza prin intermediul profesorilor din Statele Unite un seminar online gratuit pentru profesorii din Romania menit sa ofere acestora informatii importante cu privire la metodele de predare online, atat de necesare in momentul de fata.

Seminarul va avea loc pe data de 14 Mai 2020, incepand cu ora 17:30 (RO time) si va prezenta multe subiecte de interes si sfaturi utile pentru profesori avand la baza experienta vasta de predare atat in mediul real cat si in cel virtual a profesorilor de la Tiffin University.

Cei 4 profesori universitari vor sugera metode utilizate in prezent de sistemele de invatamant din occident pentru a ajuta cadrele didactice din Romania sa eficientizeze cursurile online si sa pregateasca cu succes elevii.

Mirunette sustine initiativa Universitatii Tiffin si recomanda prezenta la acest seminar virtual. Sustinem studiile de inalta calitate prin urmare dorim sa ajutam profesorii si elevi in aceasta directie.

In conditiile in care doresti sa afli mai multe despre cele mai eficiente metode de predare online nu rata seminarul online sustinut de Tiffin University Romania! Click aici pentru a participa!

De asemenea lucram in calitate de parteneri directi pentru a facilita accesul tinerilor la invatamantul universitar american.

Mirunette ofera viitorilor studenti dornici sa aiba o cariera de succes in Business consiliere gratuita in construirea portofoliului de aplicant pentru Tiffin University. Aplicand la Tiffin University prin Mirunette elevii vor fi scutiti de achitarea taxei de inscriere.

Click aici pentru a afla mai multe informatii despre cursurile oferite de Tiffin University si serviciile de consiliere Mirunette pentru o aplicatie perfecta!