Coding & STEM – Curs online de perfectionare

Coding & Stem - Curs Online de Perfectionare

Coding, Science, Engineering, Technolgy & Mathematics(STEM) sunt cateva dintre subiectele pe care le poti invata vara aceasta. Daca ai intre 10 si 13 ani si iti doresti sa programezi ca un profesionist sau visezi sa devii un inginer de succes, Cursul Online de Coding/STEM oferit de Mirunette Education este cel mai placut mod de a invata vara aceasta.

Cursul este organizat de catre scolile partenere din Marea Britanie care, iar lectiile sunt sustinute 100 % online de catre cadre didactice cu foarte multa experienta in domeniu. In functie de preferintele tale, vei avea ocazia sa te familiarizezi cu toate particularitatile necesare unui viitor specialist.

Cunostintele anterioare nu sunt necesare. Tot ce iti va trebui va fi un interes autentic fata de domeniul stiintei si un nivel bun al cunostintelor de limba engleza (minim B1).

Cursurile se desfasoara online, prin intermediul platformei Microsoft Teams, urmand sa ai parte de 15 ore de lectii interactive axate pe practica saptamanal. Perioada de desfasurare a Cursului Online de Coding si STEM este 6 – 20 Iulie 2020, cu posibilitatea alegerii dintre cursul de o saptamana sau doua saptamani.

De indata inscris vei beneficia de pachetele auxiliare trimise prin posta de catre scoala. Pentru desfasurarea cursurilor vei experimenta kit-ul STEM Mechanics in cadrul cursului STEM sau vei programa utilizand mini-computerul Raspberry Pi (un computer de dimensiunea unui card de credit) pe perioada cursului de Coding.

In cadrul primei saptamani de studiu vei avea ocazia sa dezvolti o aplicatie complet functionala de la 0. Cei mai aventurosi care ni se vor alatura si in a doua saptamana vor participa la competitia AstroPi dezvoltand astfel un program pentru Statia Spatiala Internationala!

In urma acestui proces vei dobandi noi cunostinte cu o importanta semnificativa pentru viitoarea ta cariera si un certificat digital care va atesta aceste lucruri.

Daca consideri ca stiintele exacte sunt punctul tau forte sau iti starnesc interes, te asteptam vara aceasta sa ni te alaturi la cel mai nou curs de Coding/STEM!

Inscrie-te aici!