Am desemnat castigatorii taberelor de limba engleza din Anglia, la Mirunette Language Competition 2015!

Castigatori Mirunette Language Competition

In data de 6 iunie 2015, la Galeria de Arta Contemporana Galateca, am premiat finalistii concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition!!! In acest an, am avut peste 3400 de inscrisi in concurs, 1229 de elevi calificati in etapa a II-a si doar 45 finalisti, acestia din urma provenind din 25 localitati din tara.

Marile premii oferite la concursul Mirunette Language Competition 2015 au fost 2 tabere internationale de limba engleza de 2 saptamani in Anglia.

Alexandra Theodora Popa, eleva la scoala generala „I.L. Caragiale” din Pitesti, a castigat locul I la categoria de varsta 10-13 ani, si va merge gratuit in tabara de limba engleza de la St. Mary’s School (una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia), in apropiere de Londra. Iar Oana Miruna Machita, eleva a Colegiului National „Mihai Viteazul” din Slobozia, este castigatoarea premiului I la categoria de varsta 14-17 ani, si va participa gratuit in tabara de limba engleza desfasurata la renumita Universitate Queen Mary din Londra.

Locurile II au fost ocupate de catre Ioana Cernat (grupa 10-13 ani), eleva la Colegiul National „Gh. Lazar”, din Bucuresti, si Roxana Elena Dumitriu (grupa 14-17 ani), eleva la Colegiul National „Vasile Alecsandri”, din Galati.  Premiile III au mers catre Tudor Onose (categoria de varsta 10-13 ani), elev la scoala gimnaziala „Turoczi Mozes”, din Tg. Secuiesc, si Andra Bujan (categoria de varsta 14-17 ani), eleva la Colegiul National „Andrei Saguna”, din Brasov.

Mai multe fotografii de la festivitatea de premiere a concursului Mirunette Language Competition, puteti vedea in albumul dedicat pe facebook, AICI! 🙂

Listele finalistilor concursului de limba engleza Mirunette Language Competition pot fi accesate AICI! Marii finalisti provin din intreaga tara: Alba Iulia, Arad, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Campina, Cluj, Cornu, Constanta, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Focsani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Slobozia, Pucioasa, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Tecuci, Targu Neamt si Targu Secuiesc.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition 2015 au castigat si numeroase alte premii: tablete de la Allview, biciclete de la Biciclop, examene de limba engleza Cambridge sau IELTS de la British Council, bilete la film de la Cinema City, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, dictionare de fotografie, camere foto si un curs de fotografie de la F64, materiale promotionale de la Generali, carti de la Editura Humanitassi carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri de la Mind Blower, stilouri de la Gifts Boutique, cursuri de limba engleza de la Shakespeare Schoolsi abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena!!!

Proba-surpriza a concursului Mirunette Language Competition – editia 2015, a fost realizarea unui material video in limba engleza de promovare a unei tabere din Marea Britanie si Irlanda. Filmuletul a avut scopul de a evidentia fluenta, vocabularul, corectitudinea exprimarii in limba engleza, dar si creativitatea participantilor, tehnologia folosita nereprezentand un criteriu de selectie. Toti finalistii competitiei au reusit sa ne impresioneze, sa ne emotioneze si sa ne amuze, remarcandu-se prin creatii originale si un vocabular excelent al limbii engleze.

Taberele internationale de limba engleza in Anglia

O tabara internationala in Anglia reprezinta pentru elevi o modalitate eficienta si distractiva de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusul unor scoli si universitati de elita, dar si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase tari din lume! In taberele internationale, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice prestigioase din Anglia.

Perfectionarea nivelului de limba engleza si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi si incurajarea comunicarii si in timpul activitatilor distractive, jocurilor si excursiilor. Toti elevii care au participat in tabere internationale in strainatate, alaturi de noi, au afirmat cu entuziasm ca aceasta experienta le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi! 🙂

Vezi aici taberele in Anglia oferite de Mirunette.

Concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition – editia 2015, a fost realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar. Multumim si partenerului educational IMDD – Institutul de Management si Dezvoltare Durabila pentru sustinere!