2 Tabere de engleza in Anglia – Inscrie-te in etapa a II-a a concursului Mirunette Language Competition!

Tabara engleza Anglia

Peste 3400 elevi s-au inscris in concursul nostru de limba engleza Mirunette Language Competition, avand ca mari premii 2 tabere de 2 saptamani in campusurile unor Colegii si Universitati renumite din Anglia. Dintre acestia, 1229 elevi s-au calificat in etapa a II-a a competitiei – puteti verifica listele cu elevii admisi AICI!

Etapa a II-a a concursului Mirunette Language Competition aduce noi provocari: rezolvarea unui test de limba engleza si realizarea unui material video de prezentare a unei tabere din Marea Britanie, in viziunea proprie a concurentilor. Cea mai importanta etapa a concursului Mirunette Language Competition permite elevilor din toata tara sa isi demonstreze cunostintele de limba engleza si sa isi puna in valoare creativitatea. Rezolvarea testului de limba engleza si materialul video trebuie trimise pana in data de 3 mai AICI! Intrucat primele 2 etape ale competitiei se desfasoara online, materialul video are scopul de a evidentia fluenta, vocabularul, corectitudinea exprimarii in limba engleza, dar si originalitatea si coeziunea discursului participantilor, asadar tehnologia folosita nereprezentand un criteriu de departajare!

Toti elevii au sanse egale! Aplicatiile vor fi analizate de o comisie de profesori de limba engleza si noi, reprezentantii Mirunette International Education, urmand ca 20 de elevi din fiecare categorie de varsta (10-13 ani si 14-17 ani) sa fie selectati pentru proba de interviu, ultima etapa a concursului national de limba engleza.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition mai pot castiga numeroase premii: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala” de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleza de la Shakespeare School, dar si alte premii surpriza.

 Taberele internationale de limba engleza in Anglia

Alege tabere de vara Anglia.

O tabara internationala in Anglia reprezinta pentru elevi o oportunitate extraordinara de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusul unor scoli de elita, dar si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase tari din lume! In taberele internationale, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice prestigioase din Anglia.

Grabiti-va sa va inscrieti in concurs!!! Nu uitati ca termenul-limita este 3 mai! 😉 Mult succes si inspiratie!