Concursul Mirunette Language Competition continua

Mirunette Language Competition - etapa a II-a

Concursul Mirunette Language Competition continua si suntem foarte fericiti sa multumim celor peste 1,500 de participanti care s-au inscris la prima etapa a concursului!

 Am ramas placut surprinsi vazand un numar atat de mare de elevi motivati sa isi etaleze abilitatile investigative si lingvistice cu scopul obtinerii unor noi perspective. Dorim sa le multumim tuturor participantilor, intrucat ei au transformat concursul intr-un adevarat eveniment ce merita celebrat.

Ne bucuram totodata sa vedem un numar generos de copii calificati mai departe in urma primei etape (putin peste jumatate din numarul total al participantilor), pe care dorim sa ii felicitam si sa le uram mult succes in cea de a doua etapa!

Vorbind despre cea de-a doua etapa, ar fi un moment prielnic sa dezvaluim cate ceva despre modul in care se va desfasura. Inca de la inceput, concursul Mirunette Language Competition a fost initiat ca o abordare alternativa a concursurilor de limbi straine. In acelasi spirit experimental se va desfasura si a doua etapa.

Inspirati fiind de marele Martin Luther King, participantii trebuie sa produca un video creativ in limba engleza de maxim 2 minute pe tema “My dream is…”. 

Astfel tema ofera suficient de multa flexibilitate pentru a va exprima in moduri cat mai creative. Dorim totodata sa va determinam sa ganditi liber, ilustrand astfel cele mai tainice aspiratii personale.

A doua etapa se va desfasura in perioada 9 martie – 9 aprilie 2020, timp in care veti putea concepe, inchega si apoi trimite materialul video pentru a fi jurizati de catre specialistii Mirunette. Inscrierea in etapa a II-a se va face tot online, prin intermediul unui formular disponibil pe www.mirunette.ro/concurs. In cadrul acestui formular va exista si un camp in care veti completa obligatoriu link-ul de unde putem descarca filmuletul (WeTransfer) sau unde putem vedea filmuletul (Youtube sau Vimeo).

Proba se adreseaza ambelor categorii de varsta, 10-13 ani si 14-17 ani, iar elevii participanti vor fi evaluati in functie de nivelul aferent respectivei categorii de varsta. Punctele cheie analizate de catre juriu vor fi originalitatea, creativitatea, usurinta exprimarii si relevanta mesajului transmis.

Acestea fiind spuse, va invitam sa vizitati pagina concursului Mirunette Language Competition pentru toate detaliile necesare. Speram sa va inspire ideea noastra si asteptam cu nerabdare sa vedem ce surprize veti pregati pentru noi.

Succes!

The Mirunettes x