Tabara Toronto Ryerson University, Canada, 22 Iul – 4 Aug

Tabara in Canada Toronto Ryerson University 2018Tabara in Canada Toronto Ryerson University 2018

Dragi parinti, va scriem primele vesti din tabara in Canada!

Am aterizat cu bine pe aeroport, cu 1 ora intarziere fata de ora programata, iar la ora 20.00 ne-am intalnit cu membrul din staff care ne astepta la aeroport si cu Luca. Bagajele au ajuns in siguranta, fara pierderi sau intarzieri. Transferul a fost rapid, ne-am impartit in 3 taxiuri de lux si am pornit catre centru. Calatoria a durat aprox. 35 minute. Ne-am cazat, am primit cartela si parola wi-fi (care functioneaza doar in spatiile comune, nu si in camere). La ora 22.00, dupa ce s-a mai cazat un grup de italieni, am primit cina mult-asteptata: pizza!

Camerele arata f bine, ca intr-un hotel. Prosoape in baie, sapun, cada, pat queen size – conditii foarte bune fata de alte campusuri.

Maine dimineata incepem testarile si lectiile, iar dupa-amiaza vom avea o plimbare prin centrul orasului, urmata de activitati in campus, seara. Avem si un mix bun de nationalitati: rusi, ucrainieni, italieni, francezi, chinezi, mexicani si un brazilian.

Va lasam sa va bucurati de pozele din aeroport, pe care le regasiti in albumul de Facebook (click pe link).

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Toronto, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara in Canada Toronto Ryerson University 2018

Tabara in Canada Toronto Ryerson University 2018

Tabara in Canada Toronto Ryerson University 2018

Tabara in Canada Toronto Ryerson University 2018