Tabara California State University, Los Angeles, America, 19 Iul – 2 Aug (3)

Tabara California State University, Los Angeles, America, 19 Iul – 2 Aug

Buna ziua, dragi parinti! Revenim cu vesti din tabara America – California State University, Los Angeles!

Am ajuns in sfirsit azi in campus, in jurul orei 5, dupa ce am vizitat in drumul nostru un fost oras minier – Calico Ghost Town, care ne-a amintit  de oraselele parasite din filmele cu Vestul Salbatic. Caldura a fost toropitoare, dar a fost un obiectiv destul de interesant si probabil foarte diferit fata de ce ceea ce va urma sa experimentam de maine inainte.

Odata cu sosirea in campus am fost cazati si dupa cina a avut loc o intalnire in care ne-au fost explicate regulile campusului. Unora dintre copii le-ar fi placut sa nu existe aceste reguli, insa directoarea campus-ului tine cu strictete la ele!?

Maine ne asteapta o zi plina, cu cursuri dimineata si o plimbare la Hollywood, shopping apoi cina la Hard Rock Cafe. Revenim cu detalii zilele urmatoare. Sa avem o saptamana minunata!

Anamaria si Mara – group leaders tabara in California, Los Angeles

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Mirunette de la Los Angeles, va rugam accesati  albumele foto de Facebook si Google Photos, care sunt actualizate in permanenta pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara America Los Angeles California State University

Tabara America Los Angeles California State University