Tabara Toronto Ryerson University, Canada, 22 Iul – 4 Aug (5)

Tabara Toronto Ryerson University, CanadaTabara Toronto Ryerson University, Canada

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara Toronto Ryerson University, Canada.

A trecut si primul nostru weekend in Toronto 🙂 cu 2 excursii de o zi intreaga! Sambata am petrecut-o la Canada’s Wonderland, faimosul parc de distractii, aflat la doar 1 ora de Toronto. Fiecare si-a ales cursele preferate, in top fiind cele mai tari si inalte roller-coastere. Unii dintre noi si-au luat permis pentru intrare rapida, pentru a nu mai sta la coada, astfel ca au incercat chiar de 7 ori acelasi roller-coaster. La final, toata lumea a fost multumita, incantata, putin obosita, insa fara dureri de cap, stare de rau din cauza parcului! Seara a fost relaxanta, pentru cei care voiau, a rulat un film, insa toti au preferat sa stea in camera comuna iar cativa si-au creat propriul salon, incercandu-si aptitudinile de stilisti.

Duminica am facut cunostinta cu fauna intregii lumi, ajungand si la faimoasa Gradina Zoologica. Foarte intinsa, ne-au trebuit 5 ore sa o dovedim – nu chiar toti au parcurs intregul tur al regiunilor: African Savanna, Indo-Malaya, Americas, Australasia, Eurasia, Tundra Trek si Canadian Domain, insa s-au bucurat de ce au vazut si apoi s-au relaxat la una dintre terasele gradinii zoologice.

Seara, am participat cu totii la Egg Drop Challenge – ne-am dovedit abilitatile creative, ingineresti – sa desenam un ou, sa il invelim in asa fel incat atunci cand il aruncam in perete, sa reziste. Am avut si castigatori, Andrada B si Luca M-O:)

Vremea este relativ buna, calda, cu nori, dar si cu soare si cate o repriza scurta de ploaie, insa care nu a afectat programul.

Vom avea o saptamana plina, speram sa fie si mai frumoasa ca prima si sa adaugam noi vizite interesante in jurnalul taberei.

Vom reveni in curand cu noutati din tabara Toronto Ryerson University!

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Canada, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!