Tabara germana Munchen Adventure, Germania, 22 Iul – 5 Aug (6,7,8)

Tabara de grup limba germana & aventura MunchenTabara de grup limba germana & aventura Munchen

Dragii noștri, revenim cu noutati din tabara Germania – Munchen Adventure!

Ziua 6.

Astăzi nu a fost o zi extrem de agitată dar ne-am distrat pe cinste. După orele de curs a urmat o mică ceremonie de înmânare a certificatelor de absolvire pentru cei care duminica vor pleca acasă și apoi am mers cu toții la masa de prânz.

Pentru activitățile de după-amiază ne-am împărțit în trei grupe. Unii au mers la ștrand, alții la mountainbike, iar cei din urmă, împărțiți și ei în două grupe, au trebuit să construiască două plute cu care să se întreacă pe lac.

Desigur ne-a mai rămas destulă energie și pentru focul de tabără sau pentru jocul “Capture The Flag”, activități pregătite pentru seară.

Mâine mergem în exercursie!!! Vom vizita Planetariul sau BMW Welt si Olympiapark, după care vom merge cu toții în München pentru a ne bucura de o după-amiază relaxantă. Suntem nerăbdători și sperăm ca vremea să țină cu noi!

Vă pupăm,

Dapfni și trupa?
PS: băieții noștri au jucat fotbal cu echipa unei alte tabere și au câștigat cu 6-2. Suntem extrem de mândri de ei!!!

 

Ziua 7.

Dragii noștri,

Așa cum vă anunțam ieri, astăzi am avut excursia de-o zi și am vizitat orașul München. Din fericire vremea a ținut cu noi, așa că am putut parcurge fiecare străduță, încărcată de magazine, bărulețe sau restaurante, însoțiți de prietenul nostru soarele.

Am putut deasemenea să luăm câte o gustare, să bem un suc sau să cumpărăm câte un suvenir. Totul ca mai apoi să ne întoarcem vlăguiți la autocar.

Odată reîntorși în tabără, am luat cina, am practicat diferite sporturi sau am făcut karaoke în jurul focului de tabără. A fost o seară extrem de relaxantă de care ne-am bucurat cu toții.

Mâine avem zi liberă asa că probabil vom merge în satul vecin sau la ștrand dacă vremea ne ajută.

Weekend frumos,

Dapfni și trupa?

PS: La înmânarea premiilor pentru concursurile din săptămâna aceasta au fost evidențiați Tudor pentru câștigarea turneului de ping pong, Adina pentru volei, Anca și Tudor pentru olimpiadă și Răzvan, Gabi și Ștefan pentru câștigarea meciului de fotbal dintre tabere. Felicitări tuturor!

 

Ziua 8.

Dragii noștri,

Astăzi am avut parte de o zi extrem de relaxantă! Pentru că duminica este zi de curățenie, check-in și check-out în campus și nu avem organizate activități, ne-am hotărât să mergem într-un sat situat la câțiva km distanță, unde era organizat un festival. Am ascultat muzică bavareză, am văzut oameni îmbrăcați în costume tradiționale, am mâncat, ne-am jucat într-un parc amenajat și am testat cu picioarele apa lacului. La final am mâncat și câte o inghețată pentru a ne mai răcori puțin.

Odată întorși în campus, am hotărât că încă mai avem energie rămasă așa că am plecat către lacul din apropiere unde am încins o partidă de bălăceală și am prins câteva reprize de bronz. A fost o zi extraordinară!

Mâine urmează o nouă săptămână plină de aventuri și suntem nerăbdători să le întâmpinăm!

Vă pupăm,

Dapfni și trupa?

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se întampla în tabara din Germania, puteti accesa albumele foto de pe Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Germania Munchen Adventure

Tabara Germania Munchen Adventure