Tabara SUA, Los Angeles, California State University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (10)

Tabara SUA, Los Angeles, California State University, 2018

Dragilor, revenim cu vesti din Tabara SUA, Los Angeles, California State University:

Thirteenth Day
Astazi am plecat din minunatul hotel  de dimineata dupa micul dejun.
Ne-am facut bagajele cu mare greutate si am incercat sa lasam camerele cat mai curate.
Am si reusit, unii dintre noi!
Drumul spre Grand Canyon  a fost cam de 4 ore. Am facut un popas pentru pranz.
Cand am ajuns acolo, peisajul ne-a lasat fara cuvinte. Acele stanci atat de abrupte si in diferite culori ne-au fascinat timp de 3 ore cat ne-am plimbat prin imprejurimi si am facut fotografii.
Seara am servit cina la Sweet Tomatoes Restaurant.
Apoi am mers pe Fremont Street Las  Vegas unde am simtit si ne-am bucurat de lumina plina de culoare si energia unei seri in Las Vegas!
Cazarea a fost la Fairfield Hotel – Merriott.
Si aici a fost foarte confortabil.
Va transmitem sentimentele noastre prin aceste cuvinte si fotografiile facute de aici din orbitorul si fierbintele Las Vegas!

Fourteenth Day
Astazi ne-am trezit la 8.30. Mai tarziu decat in zilele anterioare.
Dupa micul dejun am plecat spre cea mai fierbinte zona din partea vestica a Americii: Hoover Dam – un baraj impresionant pe Râul Colorado.Temperatura era de 50- 60 grade. Foarte fierbinte! Dar toti am avut apa la noi si ne-am hidratat corespunzator.
Dupa aceasta vizita am revenit in Las Vegas, unde am mers si am facut fotografii la celebrul semn LAS VEGAS, cunoscut din filme si videoclipuri.
Momentul mult asteptat a fost cel de dupa amiaza cand ne-am petrecut 3 ore in centrul comercial Venetian Center si apoi ne-am indreptat pentru inca 3 ore spre Cesar Palace unde am admirat si aici constructia acestui centru comercial si am facut ultimele cumparaturi.
Seara ne-am primbat spre Bellagio Center, unde am ascultat si ne-am bucurat enorm – pana la lacrimi multi dintre noi – de fântânile arteziene cu apa ce dansa atat de minunat pe notele muzicale. „Time to say goodbye” cantata de Sarah Brightman, a fost una dintre cele 3 show-uri, parca dedicata special noua, pentru ultimele ore ce le mai aveam de petrecut pana la plecarea catre casa.
La 9.00 pm am mers la Hard Rock Cafe unde am servit cina si de unde am mai achizitionat cateva tricouri.
Ne-am intors apoi la hotel, unde ne-am despartit de prietenii din Italia, Franta, Georgia, Serbia si ne-am facut bagajele si ne-am culcat.
Dimineata plecam spre aeroport la 5.30 a.m. cu autocarul (ne oprim 30 min pentru micul dejun la Barstow). Avionul decoleaza la15.15(ora L.A.) din Los Angeles.
Cu mult regret ca plecam,dar cu multe amintiri frumoase si povesti dintr-o tabara de vis, asteptam bucuria revederii cu cei dragi si va uram noapte buna!

 

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara puteti accesa si albumul foto de  Facebook si cel de Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!