Tabara ski & snowboard Elvetia, Verbier 2-9 februarie 2019 (4)

Tabara de ski Elvetia MirunetteTabara de ski Elvetia Mirunette

Dragii noștri părinți, am revenit cu vesti din tabara de ski! Ziua de joi a fost mai relaxanta, după plimbarea de miercuri în Aosta. Deși vremea nu a mai fost la fel de însorită, vizibilitatea a fost foarte bună. Azi am avut Race Day – ziua in care ne-am întrecut doi câte doi. Din filmuletul postat in albumul Google Photos veți afla câștigătorul?

Apoi am continuat seria coborarilor pe partii noi, abordând noi tehnici. Speram sa aplicam tot ce am învățat în aceste zile. La prânz am avut barbecue pe pârtie, iar spre final am intrat la căldură sa ne delectam cu o ciocolata calda sau un ceai. După amiaza am avut premierea, unde pe langa premiile câștigate pe pârtie, s-a dat si un premiu pentru cea mai curata camera, câștigat de Anca și Iulia!

Seara, a urmat discoteca, într un disco bar special închiriat pentru noi, cu muzica excelenta și suc?. Va lăsăm în compania filmulețelor și a fotografiilor, iar noi mai avem o zi de schiat pe fabuloasele partii elvețiene!

Cu drag,

Iuliana – group leader tabara de ski Elvetia, Verbier

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Elvetia, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara de ski Elvetia Mirunette

Tabara de ski Elvetia Mirunette