Tabara ski & snowboard Elvetia, Verbier 2-9 februarie 2019 (3)

Tabara de iarna Verbier Elvetia MirunetteTabara de iarna Verbier Elvetia Mirunette

Dragii nostri, zilele trec foarte repede in tabara de iarna! Astăzi, deja miercuri, a fost ziua noastră de odihna. Astfel ca ne am trezit mai târziu cu o jumătate de ora, am luat micul dejun si apoi ne am îmbarcat în microbuz, pentru destinatia Aosta, Italia. Drumul a durat 1h45minute.

Am vizitat Castelul Fenis, ce dateaza din secolul XV, construit în scop defensiv pentru Valea Aostei. Ne am bucurat apoi de o plimbare de jumătate de ora prin împrejurimile satucului Fenis, admirând arhitectura valdostana caracterizata prin case din piatra și lemn, apoi am ajuns în orășelul Aosta. Prima oprire, la restaurant pentru o pizza italieneasca. Apoi, timp de o ora, am putut explora străduțele centrului vechi, pline cu magazine cu suveniruri, restaurante sau cofetarii. Seara, cei mai mulți am preferat sa cinam la un restaurant în Verbier, astfel ca am incheiat aceasta zi fiind mereu pe drum?

Maine revenim la antrenamentul pe partii, partea cea mai importanta a taberei. Pana acum am învățat sa coboram în poziția corecta, inclusiv prin metoda claparilor desfăcuti, am încercat sa schiem cu spatele, sa facem rotiri la 180 și 360 grade, sa schiem pe canturi, pe scurt, învățăm și tehnica, nu doar coborâre pe partie!

Revenim în curând cu noi vesti, pana atunci, asa cum v-am obișnuit, multe fotografii?.

Cu drag,

Iuliana – group leader tabara de iarna Elvetia, Verbier

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Elvetia, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara de iarna Verbier Elvetia Mirunette

Tabara de iarna Verbier Elvetia Mirunette

Tabara de iarna Verbier Elvetia Mirunette

Tabara de iarna Verbier Elvetia Mirunette