Tabara ski & snowboard Elvetia, Verbier 2-9 februarie 2019 (1)

Tabara ski Elvetia Verbier 2019Tabara ski Elvetia Verbier 2019

Dragi parinti, revenim cu vesti după primele doua zile din tabara ski Elvetia, în minunata stațiune Verbier! Sâmbăta seara am socializat prin jocuri și am avut ocazia sa ascultam câteva cântece la chitara, cantate de participanți și un membru al staff-ului. Un final frumos al primei seri, demne de o vacanta la munte.

A nins toată noaptea, continuând toată ziua de duminica. Astfel am avut o prima zi la ski foarte grea, practic toate pârtiile fiind ca cele off piste. Însă ne am descurcat cu brio și am ajuns teferi și înfometați la cabana. Câțiva dintre noi am fost la piscina, restul am rămas sa ne relaxam în cabana. Seara a fost dedicata sportului, astfel ca ne am dus la centrul sportiv și am alcătuit echipe, fiecare demonstrând-și aptitudinile.

Ziua de luni ne a întâmpinat cu cer senin și soare zambitor. Am pornit încrezători pe pârtie, având parte de o zăpadă minunata. Pârtiile excelent bătute, după 1 zi întreaga de ninsoare ne au oferit acum șansă să exersam tehnica acestui sport frumos. Instructorul nostru, Oskar, ne-a oferit mereu explicații cum sa abordam cât mai ușor pârtiile, în funcție de dificultate iar noi l-am urmat cu atenție și toți am fost foarte buni.

După un prânz copios, am urcat cu telecabina pe vârful Mont Fort, la 3300m, unde am admirat priveliștea absolut minunata a Alpilor. Am putut recunoaște Matterhorn, Grand Combines și Mont Blanc. A urmat o după-amiaza de relaxare, câțiva dintre noi am fost la patinoar, iar seara am încheiat-o cu o plimbare pe munte, cu tortele. O ocazie perfecta de a incheia ziua, plimbându-ne prin pădure, admirând stelele și coborând apoi pe pârtie pana la cabana. Fotografiile sunt grăitoare, speram sa va placa și revenim cu noi vesti.

Cu drag,

Iuliana – group leader tabara ski Elvetia, Verbier

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Elvetia, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara ski Elvetia Verbier 2019

Tabara ski Elvetia Verbier 2019

Tabara ski Elvetia Verbier 2019

Tabara ski Elvetia Verbier 2019

 

Tabara ski Elvetia Verbier 2019

Tabara ski Elvetia Verbier 2019