Tabara Royal Holloway Londra, Anglia 15 Iul -22 Iul 2018 (2)

Tabara in Londra, Royal Holloway University, AngliaTabara in Londra, Royal Holloway University, Anglia

A doua zi petrecuta pe pamant britanic – a doua zi de tabara in Londra!

Astazi dupa micul dejun si prezentarea campusului,  copiii au sustinut testul pentru repartizarea pe nivel de studiu al limbii engleze. Dupa masa de pranz am vizitat orasul Egham unde, pentru a fi aprofundata limba engleza, copiilor li s-a propus un joc – Scavenger Hunt – cu 7 intrebari despre diferite obiective, iar copiii au mers si au intrebat persoanele din diferite zone pentru a gasi raspunsul. Au fost 6 castigatori si acestia au avut prioritate la cina!

Apoi am vizitat  Memorialul Magna Charta construit pentru a comemora momentul cand a fost semnat documentul, chiar in aceasta zona.

Magna Charta – Marea Carta – este un document emis in Anglia in 1215, in timpul domniei regelui Ioan Fara de Tara. Prin aceasta Charta se urmarea ingradirea puterii regelui in scopul eliminarii abuzurilor comise de monarh sau de reprezentanții sai direcți, precum si garantarea unui numar de drepturi pentru toti cetatenii.

Am facut si o scurta plimbare prin preajma Universitatii Royal Holloway care a fost fondată in 1885 si apoi am mers la cina.

Seara, copiii s-au distrat si au dansat la Beach Theme Disco!

A treia zi de tabara in Londra ne va aduce o mult asteptata excursie de o zi intreaga in capitala Marii Britanii, de care speram sa ne bucuram din plin!

Va dorim somn usor din indepartata Anglie!

Mariana C – group leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Royal Holloway, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!