Tabara de engleza in Bristol, Anglia, 10-24 Iulie 2018 Mirunette (4)

tabara de engleza in Bristol, Angliatabara de engleza in Bristol, Anglia

Dragi părinți, iată că a trecut și prima săptămână din tabara de engleza in Bristol, Anglia!

Sâmbătă am avut excursia la Oxford, unde am avut o zi plină de experiențe frumoase. Mai întâi am vizitat orașul intr-un tur ghidat și am aflat multe lucruri despre Oxford în sine, dar mai ales despre partea lui academică. Cine știe, unii poate vor ajunge să studieze aici in viitor. Restul zilei am petrecut-o împreuna pe strada plină cu magazine și suveniruri și vă pot spune că toți copiii au fost foarte încântați.

După o zi de sambata atât de plină am continuat să ne distrăm și duminică. Am mers în excursie la Bristol! Am luat autobuzul turistic și ne-am delectat cu frumoasele peisaje. Am văzut podul suspendat din Clifton, Universitatea si Portul din Bristol. Partea cea mai distractiva a zilei a fost vizita pe care am ales să o facem împreuna la Acvariul din Bristol! Ba mai mult, aici am reușit să îi gasim pe Nemo si pe Dory. Nu vă faceți griji, le-am facut poze să vă facem și voua cunostință.

Săptamâna aceasta a început cu o vizită la piscină a celor mici si cu ore pentru cei mari. După amiază vom schimba iar cei mici vor fi în clase la ore, iar cei mari la activități. Suntem nerăbdători să vedem ce ne rezervă zilele următoare de tabara de engleza in Bristol, Anglia! Suntem siguri că multă distractie!

Pe curând !

Georgiana, cei 13 Fantastici, Nemo si Dory

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Clifton College, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!