Tabere adolescenti Paris – 2023

Tabere Paris 2023tabere adolescenti 2023

Paris, capitala modei, orasul luminilor si al artei, este una dintre cele mai vizitate locatii din intreaga lume. Turistii vin din toate colturile lumii pentru a experimenta frumusetea pariziana, arhitectura istorica superba, delicii culinare si cultura extrem de vasta construind un peisaj memorabil. Cu locuri precum muzeul Louvre, turnul Eiffel sau Montmartre si la o distanta foarte mica de Disneyland, Paris este locatia ideala pentru una din cele mai cool tabere de vara pentru adolescenti.

Tabara din Paris a fost cea mai frumoasa tabara de pana acum. Mi-a placut foarte mult, staff-ul din tabara este foarte amabil, in fiecare zi am fost in oras si am vizitat muzee, am facut excursii cu barca, unde am putut vedea indeaproape celebrele cladiri pariziene. Mi-a placut mult, mai ales ca am avut sansa sa exploram orasul precum localnicii. M-am imprieteni cu multi alti participanti din mai multe tari si abia astept urmatoarea tabara! M-as intoarce oricand in Franta!

Anca – Tabara de vara Paris

Tabara internationala din Paris 2023 include:

  • 20 de lectii de limba franceza saptamanal, in clase cu 10-15 studenti.
  • Test initial de evaluare a cunostintelor de limba franceza.
  • Cazare in campus universitar, in camere cu 1, 2 sau 3 paturi si baie comuna.
  • 3 mese / zi in cantina campusului.
  • Excursii zilnice de o jumatate de zi in locuri precum: Turnul Eiffel, La Defense, Muzeul Luvru, Muzeul Orsay, Jardins de Tuilleries, Cartierul Latin, Montmartre sau Centre Pompidou.
  • Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta.
  • Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 15 participanti.
  • Certificat de absolvire a cursurilor de limba franceza.

Perioada: 30 Iulie – 12 August 2023 (2 saptamani)

Grupa de varsta: 13 – 17 ani

Hai cu Mirunette Education in Franta, descopera diversitatea culturii francofone in cadrul unei tabere pentru adolescenti la Paris si intoarce-te acasa cu amintiri de neuitat.

Vezi toate detaliile taberei

Inscrie-te in tabara!