Tabara de iarna Verbier 18-25 februarie 2023 – ziua 4 & 5

Tabara VerbierTabere de iarna 2023

Jurnal de calatorie – tabara de iarna la Verbier

Dragi parinti,

Asa cum am promis, revenim cu noutati din tabara de ski & snowboard din Verbier!

Miercuri – 22 Februarie

Ziua de miercuri ne-am petrecut-o in Berna, am plecat de dimineata, iar prima oprire a fost la Muzeul Comunicatiilor. Copiii au avut timp sa se plimbe prin muzeu, sa afle mai multe informatii despre primele forme ale comunicarii, limbajul corporal si ce transmite acesta, evolutia tehnologiei in ceea ce priveste comunicatiile, etc.

Apoi ne-am oprit pentru picnic, insa momentul cel mai asteptat a fost plimbarea spre centrul orasului si timpul liber pentru a merge la cumparaturi :))

Seara am luat cina in campus si am avut Casino Night. Ne-am impartit in functie de preferinte si am jucat carti, poker si multe alte jocuri de societate.

Joi – 23 Februarie

Ne-a prins foarte bine excursia de miercuri, pentru ca joi ne-am intors pe partii. Vremea este in continuare frumoasa astfel ca la pranz am avut barbeque pe partie. A fost foarte frumos sa fim deasupra muntilor si sa mancam in aer liber.

Dupa ski, au inceput pregatirile pentru seara de disco pe care copiii o asteptau cu mult entuziasm. Iar asta si pentru ca DJ-ul serii a fost chiar una dintre fetele noastre, Ana A. pe care o felicitam pentru cum s-a descurcat si pentru muzica foarte faina pe care a mixat-o. S-a dansat destul de mult, pozele nu au putut surprinde bucuria copiilor, insa la final erau destul de suparati ca nu a durat mai mult. 🙂

Maine avem ultima zi pe partii iar dupa-amiaza ne pregatim bagajele! Abia asteptam sa va revedem dar ne-am fi dorit sa mai stam putin aici.

See youu all soon,

Ale & the kids

Va invitam sa va bucurati de pozele din tabara de iarna la Verbier in albumele de pe: