Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (4)

Dragi parinti,

Cele 2 saptamani au trecut foarte repede si iata ca deja ne pregatim de plecare 🙁

Vremea a fost insorita in ultimele zile si ne-am bucurat de activitati. Am facut turul orasului, am jucat fotbal si dodge si am aflat detalii inedite despre viata studentilor la universitatea Cambridge. Ieri am facut punting pe raul Cam cu un ghid care ne-a spus povestea colegiilor pe langa care am trecut, o scurta istorie a orasului Cambridge precum si istorii ale diferitelor poduri pe sub care am trecut.

Miercuri seara am avut un quiz in care ne-am testat cunostintele despre UK, aseara am avut conversation club si in seara asta am primit toti diplomele de absolvire ale cursurilor si deja unii dintre noi au inceput sa se gandeasca cum ar fi sa studieze la un colegiu prestigios de aici.

Maine vom vizita castelul Windsor – cel mai mare si mai vechi castel locuit din lume, una din resedintele principale ale reginei. 🙂

Duminica vom decola la ora 14:50 (ora Angliei) si vom ateriza seara la 20:05 (ora Romaniei)! Abia asteptam sa ne revedem! 🙂

Pe curand,

Raluca

IMG_20160805_211834

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxbridge, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.