Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (3)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (3)Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (3)

Dragi parinti, revenim cu ultimele vesti din Londra 🙂

Programul e atat de incarcat incat nu realizam cat de repede trece timpul !

Joi am avut croaziera pe Tamisa astfel am plecat de la debarcaderul din fata Big Ben-ului, vis-à-vis de London Eye. Leganati pe valuri si cu soarele de partea noastra am admirat splendorile Londrei: The London Aquarium, Cleopatra’s Needle, hotelul Savoy, The National Theatre, Tate Modern, St Paul’s Cathedral, Globe Theatre, HSM Belfast, Tower Bridge si The Tower of London. Pe langa plimbarea propriu-zisa am avut ocazia sa ascultam si lucruri interesante despre cladirile de pe maluri, sau despre podurile pe sub care am trecut, intrucat vaporasul a avut un ghid care a vorbit neincetat, iar ceea ce ne povestea era cu atat mai interesant cu cat presarat de glume (umor englezesc, desigur!), si fel de fel de picanterii locale, care nu sunt cuprinse nici in cartile de istorie, nici in ghidurile turistice.

Vineri dimineata am vizitat Science Museum unde am admirat prima locomotive cu abur, primele becuri ale lui Edison sau modulul de comanda de pe Apollo 10, urmat de o scurta vizita la celebrul magazin Harrod’s.
Serile le-am petrecut la disco sau shopping la Westfield Mall.

Ne asteapta un weekend incarcat, sambata mergem la Cambridge iar duminica la Thorpe Park 🙂

Va lasam sa va bucurati de cele mai recente fotografii!

Cu drag,

Lucia O. – Group Leader

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de limba engleza, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate periodic.

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016 (3)

Tabara grup lb. Engleza, Queen Mary University Londra 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (3)