Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug – Mirunette 2016 (5)

California

Dragii noștri,

California ne priește de minune tuturor si nu conteneste in a ne uimi pe zi ce trece! Cand tocmai credeam ca am avut cele mai tari experiențe ever, vine următoarea zi cu locuri si activități si mai si! Asa ca, dragi părinți, daca vestile de la noi nu vin chiar zilnic direct pe blog sau chiar prin intermediul copiilor, va rugam cu tooooții in cor sa nu va faceți niciun fel de griji! Time flies when you’re having fun!!

Ieri dupa amiaza, dupa orele de limba engleză, am avut parte de mult așteptata vizita in Beverly Hills cu al sau faimos Rodeo Drive!! Daca pana acum am fost impresionați de tot ce am vazut in jurul nostru, trebuie sa va mărturisim ca aici chiar am căzut pe spate! :)) la figurat, desigur. Băieții au fost hipnotizați de-a dreptul de extravaganta mașinilor ce defilau pe toate străzile, iar vitrinele si magazinele exclusiviste ne-au încântat in egala masura. Am avut timp sa ne bucuram insa si de o expoziție a lui Salvador Dali – statui de 2-3m de bronz expuse in aer liber – dar si de cafenele, sucuri si momente relaxante in patio-uri cu vegetație luxuriantă.

Seara am ajuns pana la Griffith Observatory, cel mai mare observator din lume!! Da, un fel de centru al pamântului, intr-o clădire special amenajată și dotată cu instrumente pentru observații științifice asupra corpurilor cerești si fenomenelor astronomice. Partea cea mai interesantă a fost spectacolul din Planetarium!! Am ramas fără cuvinte, insa cu o dorința nestavilită de a cunoaște mai multe despre teoria Big Bang, galaxia noastră si relația cu celelalte planete. Experiența este greu de descris in cuvinte, trebuie trăită!!

Ziua ce a urmat a fost destinată exclusiv cursurilor, un mic răgaz pentru următoarea aventura de maine: vom merge la Getty Museum, LA Farmers Market si The Grove. Looking forward to it!!

Pupici, US!!

Miruna P. & Valeria A. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la California State University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

California