Tabără grup limba Engleza – Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (2)

Tabără grup limba Engleza - Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (2)Dragi părinți, Aventura Sheridan College, Toronto, continuă!!!!

„Tabăra internațională de limba engleză se desfășoară în campusul Sheridan College, cel mai mare colegiu de arte din Canada. Campusul se află în orașul Oakville, aflat pe malul lacului Ontario, între Toronto și Niagara Falls. ”

Dragi părinți,

Aventura Sheridan College, Toronto, continuă!!!!

Încep cu a vă spune că toți copiii sunt foarte bine, deși trebuie să recunoaștem că pentru noi ieri a fost o zi lungă, unde, evident, oboseala și-a făcut simțită prezența. Ceea ce este clar și ne bucură este faptul că entuziasmul nu ne-a dispărut, absolut nimic nu ne-a descurajat și călătoria a decurs fără incidente, așa cum sperăm că va fi și de acum înainte.

După ce am am ajuns în campus am primit camerele, care sunt foarte curate și spațioase. Ulterior am făcut o plimbare de o oră prin campus și am mers în cunoaștere, iar apoi am revenit în camere, unde, în final, ne-am odihnit.

„Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă!”

🤣💌🎆

Astăzi am avut întâlnirea la 8.00, poate devreme pentru unii, dar am servit micul dejun împreună și astfel s-a garantat buna hrănire a tuturor tinerilor, fără excepție. Copiii au mâncat și nu pare să le lipsească nimic. Atunci când tinerii sunt împreună, își preiau comportamentul și își dau seama rapid că ceea ce i-ar fi deranjat înainte poate să nu îi mai afecteze acum, observându-i pe cei de vârsta lor. Anumite acțiuni normale, dorite de părinți, apar și se nasc în astfel de contexte.

„Copii au mâncat și nu pare să le lipsească nimic. Atunci când tinerii sunt împreună, își preiau comportamentul […]”

Aici sunt suficiente persoane specializate, ce le pot înțelege nevoile fiecărui/fiecărei tânăr/a, însă faptul că sunt toți în același loc îi ajută foarte mult să se descopere și să își confirme sau să își demonteze lucruri ce poate nu le aparțineau și nu îi reprezentau total. Nimic nu mă bucură mai tare decât un copil care înflorește frumos și își autoconturează personalitatea folosindu-se de propria inteligență și propria capacitate de a selecta informațiile din jur. Astfel se nasc cele mai sănătoase, plăcute și primele semne ale unor viitori adulți sănătoși.

După micul dejun a început distracția. Au avut activități de socializare și cunoaștere – cam o oră și jumătate. A urmat încă o oră, în care copiii au susținut testul pentru departajare pe nivel de studiu, folosind o platformă online. A fost interesant ca și test, deoarece au avut un timp strict. Mâine vom afla rezultatele, iar după vor începe cursurile.

După masa de prânz, personalul taberei ne-a prezentat regulile campusului și la final a fost și un concurs ce a avut 4 câștigători. Acum vom ieși în afara campusului să cunoaștem zona Oakville. O altă experiență susținută de entuziasmul tinerilor urmează!

Multe salutări din Toronto!

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte

Năzbâtiile, sperăm noi, să fie minime, iar incidentele să ne ocolească. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de poze pe Facebook sau pe Google Photos.

Cu drag,

Mariana C.- group leader tabara Sheridan College, Toronto