Miruna N. alături de Mirunette Education- Tabăra lb. Germană – Berlin, Germania

Tabăra individuala BerlinBună ziua! Tocmai ce m-am întors din tabăra organizată de dumneavoastră și pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut.

Bună ziua! Tocmai ce m-am întors din tabăra organizată de dumneavoastră și pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut. Mulțumesc foarte mult pt organizare și sper să mai colaborăm și în anii ce urmează! Zi faină vă doresc!😘

Tabăra se desfășoară într-o locație centrală, în inima culturală a capitalei, în cadrul hostelului A&O, la o distanță de aprox. 15 min de mers pe jos de Cancelarie, Brandenburg Tor, Potsdamer Platz, Holocaust și Memorialul Zidului Berlinului. Clădirile reședinței oferă faciliăți precum sky lounge cu vedere spectaculoasă a orașului, terasă pe acoperiș, grădină, săli de clasă moderne și cazare cu baie proprie.

Miruna ne-a oferit câteva momente fotografice din experiența ei în Germania.

O felicităm pentru întreaga activitate în Berlin. Suntem mândri de reușitele ei prezente și le așteptăm cu drag și pe cele viitoare pe care, evident, le vom promova și susține.

Mulțumim mult pentru feedback!

#MirunetteSustineExcelenta

Facebook

Instagram

website

LinkedIn

Vă așteaptă!