Tabara grup limba engleza Liverpool 4-18 august (2)

Tabara de la Liverpool

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara de la Liverpool! Au mai trecut cateva zile din frumoasa noastra tabara, deja copiii au remarcat ca timpul trece prea repede aici! Asa este cand esti ocupat cu lucruri noi si interesante!

In primul rand, trebuie sa va spun ca am primit laude si complimente din partea profesorilor lor pentru nivelul ridicat al cunoștințelor de limba engleza! Felicitari si lor, si dumneavoastră!

Revenind la programul nostru, joi au fost ore si dimineata si dupa amiaza, pentru a recupera ziua de miercuri, cand am fost in excursie întreaga zi, in Lake District. Seara a fost program de sport, cei doi amatori de fotbal nu au ratat ocazia sa joace împotriva echipei Franței 😄. Ceilalti i-am susținut de pe margine.

Vineri dimineata am inceput cu orele de engleza, apoi am plecat sa vedem cum arata o plaja din aceasta zona, Crosby Beach, renumita pentru cele 100 de statui ale lui Anthony Gormley amplasate aici. A fost innorat, a plouat putin, dar apoi a iesit soarele. Seara a fost concurs de talente, am aplaudat copiii de celelalte naționalități care au cantat sau dansat, unii dintre ei chiar foarte dotați. Ne-am dus apoi la culcare devreme, știind ca a doua zi ne vom trezi devreme pentru mult așteptata excursie la Londra, cu trenul.

Tabara de la Liverpool
Tabara de la Liverpool – excursie Londra

Am ajuns, in sfarsit la Londra! Primul obiectiv a fost Buckingham Palace, una din reședințele reginei. Am reusit sa facem cateva fotografii printre sutele de turiști din întreaga lume, apoi am traversat Saint James, parcul din fata palatului. Ne-am pozat cu lebedele, ratele si celelalte păsări de pe lac si apoi, dupa ce am iesit din parc, cu gărzile calare. Am vazut reședința primului ministru din Downing Street, Houses of Parliament si Westminster Abbey, unde incepand cu 1066, cand a fost încoronat William Cuceritorul, au fost încoronați toti regii Angliei, unii chiar si îngropați 😄 si se oficiază căsătoriile regale. Am traversat apoi Tamisa spre celebra roata London Eye 🎡 din care am admirat panorama Londrei. Am avut si timp de shopping, asa ca am luat metroul si am mers pe Oxford Street, visul oricărui vizitator la Londra🤩. Obositi, dar incantati dupa o zi atat de plina, am luat trenul inapoi spre Liverpool, sa ne odihnim, pentru ca maine, duminica, ne asteapta o alta experienta, vizita la York, cunoscut printre altele si ca orașul ciocolatei🍫.

Pe curand,

Group Leader Daniela

P.S. Va lasam in continuare sa va bucurati de ultimele fotogafii din tabara pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!