Tabara grup lb. Engleza, Dublin 31 iul-14 aug – Mirunette 2016 (3)

Tabara Lb Engleza Dublin IrlandaTabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Hugh Lane

Dragi parinti, avem noutatiĀ din Dublin! šŸ™‚

In primul rand va spunem ca noi ne-am acomodat tare bine aici in UCD, ne-am facut prieteni internationali, deja ne cunoastem cu toti prin campus si mai ales avem mare succes la fete :))

Miercuri seara am participat la Mini Olympics si ne-am intrecut in diverse probe sportive, am facut echipe bune, doar suntem good team players!

Joi, dupa micul dejun, am mers in oras pentru a vizita Hugh Lane Gallery – un pic de arta nu strica, scoate la suprafata si latura sensibila, pe langa cea sportiva. šŸ™‚
Am avut ocazia sa vedem „Les Parapluies” al lui Renoir – o pictura in valoare de 200 de milione de euro! Chiar in fata noastra! Wow!
Tot aici ne-am bucurat sa admiram studioul al luiĀ Francis Bacon, un pictor britanic de origine irlandeză, unul din cei mai importanți pictori ai secolului al XX-lea. Intregul sau studio a fost relocat aici cu ajutorul a unor priceputi arhitecti, astfel peste 7000 de obiecte au fost asezate in aceeasi ordine ca in studioul original: cca.570 de carti si cataloage, 1500 fotografii, 100 canvas, 1300 pagini rupte din diverse carti, 2000 materiale ale artistului, 70 de picturi, reviste, ziare, viniluri si scrisori. Amazing!
Seara, am profitat de vremea buna si majoritatea am optat pentru o partida de fotbal pe terenul de afara, restul am mers la disco!

Astazi am continuat dimineata cu sporturi, dupa-amiaza cursuri, iar acum ne pregatim sa mergem fie la fotbal, baschet sau talent show (optiunile din aceasta seara).

Ne asteapta un weekend pe cinste cu excursii la Cliffs of Moher si Kilkeny & Kilkenny Castle.

Ne reauzim pe luni! Pana atunci kugs & kisses de aici, dinĀ tabara din IrlandaĀ !

Rox & Vikingii

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Irlanda, puteti accesa albumul foto de pe FacebookĀ sauĀ Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Oferta completa de tabere in Irlanda o gasesti aici.

 

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda