Tabără de grup Fettes College (Edinburgh) 28 Iulie -10 August 2019 (3)

Hello, revenim cu noutati din tabara de grup de la Fettes College, Edinburgh!

Vreau sa incep prin a va spune ca joi seara am avut un moment foarte frumos la seara internatioanala! Au fost fantastici! Iar lumea a fost incantata atat de moment, cat si de mancare. Am ales impreuna sa facem un dans traditional acompaniat de o melodie putin mai moderna. Dupa ce am creat coregrafia ne-am gandit sa facem o hora in care sa ii includem si pe cei din sala. Pot spune ca am reusit cu brio!

 Tabara Fettes College, Edinburgh 2019
Tabara Fettes College, Edinburgh 2019


Vineri am participat la festivitatea de premiere care s-a tinut in capela. A fost foarte frumos! Dupa care am iesit sa ne plimbam prin oras si…. bineinteles… sa facem shopping! Am colindat Princes street timp de o ora dupa care a trebuit sa ne intoarcem in campus. Seara copii au avut Disco Night si si-au luat la revedere de la cei care urmau sa plece.

 Tabara Fettes College, Edinburgh 2019
Tabara Fettes College, Edinburgh 2019


Sambata ne-am putut trezi in sfarsit mai tarziu! 🎉 Masa de dimineata a fost la ora 9, iar la 10 am plecat spre prima excursie de o zi, unde am vizitat National Museum of Flight Scotland si Tantallon Castle. Muzeul este foarte frumos si interesant. In incinta muzeului exista multe lucruri interactive, iar copii le-au incercat pe toate! 😁 Activitatea de seara a fost foarte interesanta si am avut si castigatori! Copii au participat la Trashion Fashion, unde si-au facut haine din… materiale mai putin folosite in acest scop (saci de gunoi, hartie, scotch, farfurii si tacamuri din plastic, etc.). A fost o seara cu adevarat amuzanta! 😂
Dupa ce ne-am delectat si am invatat cate ceva despre aviatie, ne-am indreptat catre castel, unde am admirat un peisaj cu adevarat fantastic! Acesta este situat pe marginea stancilor si ofera o vedere superba catre mare! 😊

 Tabara Fettes College, Edinburgh 2019
Tabara Fettes College, Edinburgh 2019


Duminica, dupa ce am luat un mic dejun tipic scotian 🥓 am plecat spre National Museum of Scotland, unde am ramas placut impresionati de ce am vazut. Este incredibil! 6 etaje pline cu expozitii frumoase, interactive si interesante! Apoi am mers catre Edinburgh Castle si am admirat orasul de la inaltime 🏰🏙 toata aceasta zi minunata a fost incheiata de shopping pe Royal Mile.


Revenim cu info si poze pe miercuri!

Va pupam si va lasam să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos! Keep in touch 😊🤗

Cu drag,

Ana