Tabara de grup limba Engleza – Fort Lauderdale, Miami, America (dupa intoarcere)

Tabara Miami America Fort Lauderdale 2018Tabara SUA Fort Lauderdale Miami 2018

Buna Mirunettes, tabara Miami America a fost minunata, mult peste asteptari si ne-am faurit cu totii niste amintiri de neuitat!❤

Va trimit o descriere succinta a ultimelor zile de tabara, cateva poze si un superb filmulet facut de o minunata fetita din tabara, Maria R., ca feedback pentru tabara din partea ei:

In universul magic Everglades: in ultimele zile de tabara, am avut ocazia de a vizita Everglades Gator Park Miami si de a ne intalni cu niste personaje extrem de „simpatice” ale junglei, crocodilii si aligatorii. Am invatat principalele diferente dintre aligatori si crocodili (culoare, dinti, agresivitate, tipul de apa in care traiesc etc) si am admirat un show cu aligatori si crocodili pus in scena de un „imblanzitor” extrem de pasionant si abil. In universul Everglades, am avut oportunitatea de a invata, de asemenea, si despre pasarile, paunii si serpii care populeaza acest parc.

Unul dintre cele mai bogate orase din Florida, aflate in districtul Palm Beach, Boca Raton, ne-a impresionat cu frumusetea vegetatiei, oceanul turcuaz, nisipul alb, rezevatia de broaste testoase si imensul parc natural pe care l-am explorat, Boca Raton Red Reef Park.

Si pentru ca dupa munca vine si rasplata, la finele celor doua saptamani de cursuri de limba engleza (30 de ore de curs), elevii nostri au primit cu multa bucurie diplomele cu rezultatele muncii lor, respectiv C1(advanced) si C2 (proficient).

Speram ca v-a placut aventura noastra in Miami si de-abia asteptam ca la anul sa continuam sa ne perfectionam limba engleza si sa exploram impreuna frumusetile Americii.

Group Leaders Adela M. & Catalina G – tabara de engleza Miami, America.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Miami, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Miami America Fort Lauderdale 2018

Tabara Miami America 2018