Tabara Epsom College 2023 (4-18 iulie)

Tabara Epsom College 2023Tabara Epsom College 2023

Copiii s-au bucurat de 14 zile pline cu activitati si excursii in Anglia!

In perioada 4-18 iulie 2023 a avut loc mult asteptata tabara de vara la Epsom College, un colegiu de prestigiu din Marea Britanie, care a primit recent premiul „Independet School of the Year”.

Jurnalul de calatorie – Tabara Epsom College 2023 (4-18 iulie)

Miercuri, in prima zi de tabara la Epsom College, am fost primiti de catre organizatori care ne-au ajutat sa ne cazam, a urmat o tura de recunoastere a campusului, care sincer ne-a impresionat prin dotarile la care avem acces. Seara a fost dedicata activitatii de cunoastere si socializare cu ceilalti copii prezenti in tabara.

Joi a fost mult asteptata excursie la Londra, dupa calatoria cu trenul si metroul londonez am ajuns la Natural History Museum. Copiii au fost cu adevarat incantati de exponatele aflate in muzeu, ce ofera o imagine completa a evolutiei umane pe intreg teritoriul planetei. Dupa ce am descoperit cele mai fascinante lucruri despre evolutia noastra, ne-am continuat traseul pe malul raului Tamisa, observand obiective importante precum Westminster Abbey, Big Ben, London Eye sau House of Parliament. 

Seara am avut discoteca, un bun prilej pentru afisarea tinutelor si a talentului nostru muzical. S-a dansat si cantat pana tarziu, astfel am avut parte de o atmosfera frumoasa, care i-a impresionat placut pe copii.

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara Epsom College 2023 (4-18 iulie) acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara Epsom College 2023 (4-18 iulie) – Epsom, Anglia
Tabara Epsom College 2023 (4-18 iulie) – Epsom, Anglia
Tabara Epsom College 2023 (4-18 iulie) – Epsom, Anglia

Vineri am fost cu autobuzul turistic in Londra, prilej bun sa remarcam Tower Bridge, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace, dar si Hyde Park, locul unde am luat pranzul. Dupa masa de pranz, am profitat de ziua insorita sa ne bucuram de o placuta croaziera cu barca pe Tamisa. Seara am avut cina, apoi copiii s-au relaxat la fotbal, volei sau la povesti cu colegii de alte nationalitati.

Weekend-ul a fost rezervat excursiilor, sambata la Oxford, oras universitar incarcat de istorie si cultura, iar duminica la Brighton, oras turistic fermecator unde am avut ocazia sa admiram panorama din Turnul Brighton i360. Serile au fost pline de activitati pentru toate gusturile: fotbal, badminton, tenis de masa, baschet, volei si disco.

Pe o vreme tipic englezeasca, am descoperit Hampton Court Palace si am aflat mai multe despre viata lui Henric al VIII-lea. Am fost impresionati de Palat, de gradini si ne-am distrat incercand sa iesim din labirint. Dupa cina a avut loc festivitatea de premiere, copiii au primit certificatele care atesta nivelul foarte bun de limba engleza.

Cu drag,
group leaders tabara Epsom College 2023

Va invitam sa va bucurati de fotografiile din Tabara Epsom College 2023 (4-18 iulie) in albumele: