Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie)

Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023

Fotbalistii participanti in tabara de vara s-au antrenat la Chelsea!

Copiii prezenti in perioada 3-9 iulie 2023, la Tabara de Vara Chelsea Fotbal, au avut 2 sesiuni de antrenament in fiecare zi. Acestia si-au imbunatatit strategia de joc, si au legat prietenii cu cei 100 de internationali participanti in tabara de vara. Pentru a vizualiza toate taberele de grup organizate de Mirunette Education acceseaza website-ul.

Jurnalul de calatorie – Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie)

Luni, am ajuns cu bine la Londra, unde am fost preluati de reprezentantii taberei care ne-au inlesnit transferul catre Lancing College. Locatia este superba si copiii au fost foarte incantati cand au ajuns, ne-am inregistrat, iar apoi au fost cazati in dormitoare.

Copiii au avut cina si ocazia sa socializeze cu ceilalti copii, cat si cu organizatorii grupului. Toti copiii din campus (aprox 100 de copii) au acces la un lounge (ca o sala de jocuri), unde pot socializa, se pot relaxa si juca in voie. Programul de odihna este la ora 22:00 in fiecare seara, astfel toti copiii trebuie sa fie in camerele lor, iar trezirea este la ora 7:45.

Programul taberei de fotbal cuprinde: trezirea la 7:45, mic dejun la 8:15; sesiune de antrenamente de la 9:00 la 12:00; pranz la 12:30; putin timp liber pana la a doua sesiune de antrenamente, la ora 14:00 pana la ora 17:00; cina la ora 17:30; apoi au activitati propuse de catre organizatorii taberei si timp sa vorbeasca cu parintii intre 20:30 si 21:30.

Marti, sesiunile de antrenamente au decurs bine, copiii au fost selectati pe varste si fiecare grup de copii are cate 2 antrenori. Toti participantii au primit kitul de la Chelsea, pe care il vor purta maine cand ne vom deplasa cu autocarele la Chelsea Football Training, unde copiii au antrenament.

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie) acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie) – Lancing College, Anglia
Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie) – Lancing College, Anglia

Copiii sunt bucurosi ca au jucat fotbal cu prietenii internationali, a fost o placere sa fiu cu ei, sa ii vad cum s-au imprietenit. Programul din tabara s-a respectat zilnic, micul dejun pana la ora 9, urmat de o sesiuni de antrenament, pranzul la ora 12:30, inca o sesiune de antrenament, mai apoi cina la ora 17:30.

Miercuri, copiii au avut timp liber in care sa se relaxeze, dar nu foarte mult. Staff-ul din tabara este foarte prietenos si raspund cu promptitudine oricarei solicitari. Dupa cina, au avut activitati si jocuri in care au socializat cu alti copii, s-au jucat impreuna si au invatat sa lucreze in echipa.

Joi, am calatorit de dimineata cu autocare la Chelsea FC Cobham Training Ground, unde am avut sedinte de antrenamente; am luat pranzul acolo (am avut pachetele cu mancare) si ne-am intors pentru cina; dupa cina copiii au avut ocazia sa isi cumpere de la magazinul scolii cateva dulciuri (regula a fost ca fiecare copil sa isi cumpere 3 produse), apoi au stat afara, unde s-au jucat si au socializat.

Vineri, au avut loc ultimele sesiuni de antrenamente, 3 ore de fotbal dimineata, apoi masa de pranz, iar in final alte 2 ore de joc. Cei mari, au fost spectatori si i-au sustinut pe cei din categoria 8-9-10 ani, care au avut meciuri cu echipe externe. Cina a fost un barbecue in aer liber, dupa care au fost decernate premiile, unde am avut 2 premianti: Mateo – Player of the course si Thomas – Most improved.

Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie) – Lancing College, Anglia
Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie) – Lancing College, Anglia

Sambata, am plecat de dimineata catre Stamford Bridge Stadium; copiii au avut telefoanele la ei, asa ca au avut posibilitatea sa faca multe poze. Dupa-amiaza, au trebuit sa pregateasca un cantec de fotbal, pe care l-au sustinut in fata colegilor la Talent Show-ul organizat in campus.

Duminica am pornit spre aeroport, ne-am simtit foarte bine in tabara, copiii au fost exemplari, si-au facut prieteni si s-au bucurat de aceasta experienta; a fost o placere sa fiu alaturi de fotbalistii viitoarei generatii.

Cu drag,
Ioana S. – group leader tabara Chelsea Fotbal 2023

Va invitam sa va bucurati de fotografiile din Tabara de Vara Chelsea Fotbal 2023 (3-9 iulie) in albumele: