Tabara engleza St. Mary’s School, Ascot, Anglia, vara 2015 – poze aeroport

Tabara engleza Ascot - poze aeroport

Al treilea grup Mirunette a plecat cu elan in tabara de limba engleza in Anglia, pentru a petrece o vacanta de 2 saptamani de neuitat! Acum, destinatia minunata este Ascot, in apropiere de Londra, Anglia!

Scoala St. Mary’s se afla la o distanta de cateva mile de castelul Windsor, resedinta favorita a familiei regale. Orasul Ascot este renumit pentru organizarea curselor de cai – Royal Ascot, la care participa anual familia regala britanica, este un eveniment social rafinat, de insemnatate majora in Marea Britanie, cu expunere media impresionanta. Cu astfel de premise, juniorii Mirunette cu varste intre 10-14 ani se vor bucura, cu siguranta, la maxim de tabara de limba engleza aleasa! 

Copiii sunt foarte draguti in noile tricouri Mirunette (speram ca va plac 🙂 ), iar entuziasmul si emotiile se citesc pe chipul lor. In scurt timp, emotiile insa se disipeaza, iar acestia devin cei mai buni prieteni! Gossip: in avion, am zburat alaturi de soldatii americani veniti in Romania!!! Deja vacanta a inceput interesant… 😀

Tabara engleza Ascot, Anglia

Tabara engleza Ascot, Anglia - poze aeroport

Juniorii Mirunette au ajuns cu bine la destinatie si abia asteapta sa inceapa activitatile din campus si sa cunoasca toti elevii internationali!

Nu uitati sa urmariti blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate poze din tabara si marturiile insotitorilor de grup! Fiti la curent cu toate aventurile participantilor din tabara internationala de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot – Anglia! Revenim in curand! 😀

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot, Anglia – AICI!

Mai multe despre tabara in Anglia poti afla chiar de la membrii Mirunette.