Tabara engleza Oxford Brookes, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

Tabara engleza Oxford (Brookes University)Hello again din minunatul Oxford!!!

Dragilor, incercam sa va bucuram cat de mult prin fotografiile pe care le trimitem, surprinzand momentele frumoase pe care le traim aici.

Este o experienta fantastica sa te afli in acest oras universitar, situat la confluenta Tamisei cu raul Carwell. Este locul unde se imbina romantismul orasului medieval cu vitalitatea centrului universitar international.

Vrem sa va spunem ca ambianta este cuvantul cheie pentru Oxford. Imaginati-va o frumoasa combinatie de arhitecturi medievale cu clopotnite ce se inalta peste centre stravechi de invatatura, peluze ingrijite si gradini inconjurate de arcade. 🙂 Nimic nu se poate compara cu bogatia arhitecturala religioasa si academica din Oxford!!!

Tabara internationala engleza Oxford

Turistii sunt atrasi in Oxford de numeroasele si faimoasele sale colegii .Toata lumea cand vine aici se asteapta sa vada o universitate mare. Ei bine, gasesti in schimb 39 de colegii cu un campus comun.

Panorama orasului se poate admira din Carfax Tower, Sheldonian Theatre  si turnul bisericesc, St. Mary the Virgin.

Am fost incantati sa le trecem in revista astazi dar am fost extaziati cand am avut…shopping time 🙂

A fost o zi plina si putin obositoare…mai avem nevoie de un rand de picioare…:)))))

Multumim, dragi parinti, ca ne-ati oferit sansa de a fi aici si mai mult de atat ca avem posibilitatea sa comunicam in limba lui SHAKESPEARE…clar a fost o alegere inteleapta sa ne petrecem o parte din vacanta intr-o  superba tabara educationala.

Daaaaa…suntem niste copii norocosi 🙂

Tabara engleza Oxford University, Anglia

Tabara engleza Oxford, Anglia

Noi suntem permanent laudati de staff-ul scolii pentru punctualitate, bun simt si multe altele…doar stiti ce copii suntem. 🙂

Dupa cina am mers la doua activitati, karaoke si Casino Night. E adevarat ca nu prea am excelat la cea din urma, insa la cea dintai am dat clasa tuturor. Cei mai curajosi am performat pe scena, unde am fost puternic aplaudati si ovationati.

Dupa activitati ne-am intors in campus si repede la somnic pentru ca ne asteapta si maine o zi incarcata.

Va transmitem toate cele bune si va tinem la curent cu ceea ce ni se intampla in tabara internationala de engleza din Oxford, Anglia!!! 😀

 Cu drag,

 Alina, Daniela si Mirunetii din Oxford

Tabara engleza Oxford, Anglia

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Oxford Brookes, Anglia, 2015 – AICI! (cele mai noi poze se afla la finalul albumului)