Tabara engleza King Edward’s School, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (V)

Dragii nostri,

Iata ca a venit si ultima zi de tabara L – nici nu ne-am dat seama cand au trecut cele 2 saptamani la King Edward’s. Weekend-ul a fost plin de excursii si activitati.

IMG_0708-poza 1Vineri am fost din nou la Londra si de aceasta data am avut parte de muuult soare! Am vazut Buckingham Palace (cel mai cunoscut palat regal din Londra) unde am asistat la schimbarea garzii, Palatul Westminster cu faimosul turn cu ceas Big Ben si Trafalgar Square. Am avut si un pic de timp liber pentru shopping in Convent Garden 😀 Seara am descoperit jocuri traditionale din 6 tari si ne-am distrat copios!

IMG_0874 - poza 3Sambata dupa ore am fost la bowling! Ne-am depasit recordul personal prin cateva strike-uri foarte reusite si ne-am intors in campus. Vremea din ultimele zile a fost calda si insorita asa nu puteam incheia ziua decat cu o bataie buna cu apa J

IMG_0891-poza 2Excursia de ieri de la Thorpe Park a fost “the icing on the cake”! Am simtit adrenalina pe cele mai inalte roller-coasters si cele mai cool water slides!

Acum avem cateva emotii deoarece copiii sustin astazi examenul Trinity, asa ca fingers crossed!

Ne revedem maine! 🙂

Cu drag,

Raluca & Co

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la King Edward’s School, Anglia, 2015 – AICI!