Tabara engleza Mile End, University Queen Mary, Anglia, vara 2015 – Poze din aeroport

Dragi parinti,

Copiii au ajuns cu bine in Londra ieri dupa-amiaza si sunt tare entuziasmati! Abia asteapta sa afle ce surprize le rezerva vacanta educationala in Anglia si sa inceapa explorarea orasului! ?

_DSC4663

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca aici vom posta mesajele insotitorilor de grup si fotografiile din tabara! ?

P.S. Mai multe fotografii puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Londra!

 

Universitatea Queen Mary are o traditie de peste 100 de ani si este una dintre cele mai importante institutii de invatamant superior si cercetare din Londra. Universitatea este localizata in zona de est moderna si creativa a Londrei, cu acces catre toate atractiile turistice ale orasului.

Cazarea se realizeaza in campusul Universitatii Queen Mary, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu un spatiu comun (living si bucatarie). Salile de cursuri sunt moderne, iar activitatile recreative si sportive se desfasoara in parcurile locale si in sala de sport.

Programul cuprinde vizite la obiectivele turistice principale din Londra, dar si 2 excursii in Oxford, Canterbury, Cambridge sau Brighton.

Zona de Est a Londrei a devenit din ce in ce mai populara, avand numeroase galerii de arta, boutique-uri, cafenele, restaurante, hoteluri, in special in zonele Brick Lane si Shoreditch.