Tabara engleza Oxford & Cambridge, UK, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

Dragi parinti,

DSC09116

Ieri am avut excursia la Londra, Ati vazut ce soare? Ce vreme superba? 🙂 Londra a fost parca mai aglomerata decat cum am mai vazut-o eu altadata si am vazut-o de vreo 5 ori in anii trecuti. Dar ne-am bucurat, am mers mult, am facut cateva poze, plimbarea pe Tamisa cu vaporasul a fost minunata, iar ghidul, amuzant, cu multe glume, cu un accent special,  desprins parca din filmul Piratii din Caraibe…

DSC09159

Azi dimineata ne-am luat „la revedere” de la Oxford si Jesus College, de la un staff minunat, oameni calzi, prietenosi, mereu cu zambetul pe buze si gata sa te ajute cu orice.

DSC09271Ajunsi la St. Edmund’s College, Cambridge, ne-am aranjat fiecare in camere, ni s-au prezentat regulile si programul pe care-l vom urma in saptamana ce urmeaza. Campusul arata foarte bine, totul este aici, dining room aproape de cladirea unde avem camerele.

in campus exista si o capela, teren de fotbal, vedeti in poze ca e un spatiu vast unde ne desfasuram cand avem activitatile de seara.

Azi am dat o tura prin Cambridge, la magazine, sa vedem si sa stim sa ajungem singuri.

DSC09300

Cu drag, din Anglia plina de soare.

Nicoleta 🙂

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Oxford & Cambridge, UK, 2015 – AICI!