Tabara engleza Clifton College, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (IV)

Tabara engleza Anglia, Bromsgrove


Tabara engleza Anglia, Bromsgrove

Hello, dragilor!

Iata-ne ajunsi in ultima zi a taberei noastre! Incredibil cat de repede a trecut!

Ieri, dupa intorcerea de la Longleat, cand le-am spus copiilor ca mai avem o singura zi si ca trebuie sa incepem sa ne facem bagajele, nici nu le-a venit sa creada!!!

A fost o tabara plina! Si cand spun asta, nu exagerez! Am avut absolut de toate!

Am fost la lectii, am jucat fotbal, baschet, volei, tenis si dodgeball, am inotat, am jucat hide and seek, am impletit bratari, am vazut filme, am pictat, am cantat la tobe, am dansat la disco, am participat la hula-hooping, am participat la talent show si am evoluat in fata tuturor reprezentandu-ne grupul si tara cu mandrie si emotie, am tinut bufnite pe brat si le-am mangaiat, ne-am plimbat cu double-decker-ul, am fost la zoo, am hranit pasari si am tinut fluturi pe deget, am vazut Cardiff, Londra, Oxford, Stonehenge, Bristol, Bath, am ascultat povesti fascinante despre cladirile si oamenii acestor locuri, am vizitat muzee, ne-am plimbat printr-un safari parc si am vazut animale salbatice uimitoare, am mangaiat serpi si tarantule,  ne-am distrat la aventura parc, am cumparat tot felul de prostioare!

Tabara engleza Anglia - grup Mirunette

11694777_1035580429786612_3015448007418364095_n

Ne-am certat si ne-am impacat, am ras si glumit impreuna, ne-am „luptat” cu italienii si turcii ca mai spre sfarsit sa impletim bratari ale prieteniei, ne-am ajutat unul pe celalalt si cel mai important, am devenit prieteni carora le pare rau  ca se despart!

„Mie imi pare rau ca ne despartim!” „Dar nu ne despartim! O sa tinem legatura!” „A fost super tabara asta! Teacher, daca ma cumintesc, ma mai luati si la anu’?” – Acestea sunt doar cateva din replicile memorabile rostite de copilasii nostri.

11751736_1035580903119898_9101470090825695149_n

Tabara a fost o experienta plina de invataminte atat pentru copii cat si pentru parinti, o experienta care ne-a imbogatit lingvistic, cultural, emotional, social…o experienta in care ne-am testat si depasit limitele, o experienta care cu siguranta ne va face sa stim mai bine de acum si sa vrem mai mult, sa fim mai grijulii cu lucrurile noastre, sa fim mai responsabili de faptele noastre, sa fim mai buni si intelegatori cu cei din jurul nostru.

Ne vedem cu bine maine in aeroport!

Luciana F., insotitor de grup tabara de limba engleza Anglia, Bromsgrove School.

Toate fotografiile noastre le puteti vedea pe Facebook in albumul dedicat taberei de limba engleza de la Bromsgrove School, Anglia – AICI!

Oferta completa de tabere in Anglia gasesti aici – http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/anglia