Tabara engleza Bromsgrove, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (IV)

Tabara engleza Anglia, Bromsgrove School

Tabara engleza Anglia, Bromsgrove School

Buna ziua, dragi parinti!

O sa va povestesc in mare ziua de duminica de la Londra! A fost o excursie destul de lunga, cu plecare la sapte jumatate dimineata din campus si sosire la opt jumatate seara, dar a meritat!

Drumul a fost de doua ore si jumatate, am facut turul orasului si centrul cu principalele obiective turistice, avand ghid in autocar. Prima oprire a fost la Tower of London si London Bridge, unde am aflat cate ceva despre istoria si simbolurile lor, cum erau pedepsiti tradatorii tarii, etc.

Am plecat spre catedrala St. Paul, apoi Westminster Abbey, Houses of Parliament, Trafalgar Square si am oprit in fata la London Eye. Ne-am indreptat apoi spre Natural History Museum, unde am luat pranzul, apoi am intrat cu ghidul sa vizitam muzeul. Copiilor le-a facut placere sa vada dinozaurii miscatori (mulaje imense care-si miscau cozile, capul…dragut). 🙂

Tabara engleza Anglia - Londra

Am avut timp si de shopping o ora, am mancat inghetata delicioasa, apoi ne am indreptat spre autocar!

Londra a fost incantatoare si am avut o vreme minunata! Azi as vrea sa plec cu Juniorii putin prin Bromsgrove, la o ciocolata calda si sa ne intoarcem pana in pranz!

Tabara engleza Anglia, Bromsgrove - excursii

Sa aveti o zi frumoasa, ca noi!!! 😀

Lots of hugs,

Mara C. – insotitor de grup tabara limba engleza Anglia, Bromsgrove School

Tabara engleza Anglia, Bromsgrove - grup Mirunette

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din Anglia, Bromsgrove School – AICI! (cele mai noi poze se afla la finalul albumului) Speram sa va placa! 😀

Alege tabere de vara Anglia – doar cu Mirunette.