Tabara engleza Oxford Brookes, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (VII)

Tabara engleza Oxford, Anglia

Tabara engleza Oxford, Anglia

Dragi parinti, 

A venit si ziua mult asteptata – vizita la Londra in cadrul taberei de limba engleza la Oxford!!! 😀

Londra ne-a primit insorita si cu bratele deschise. Surprinzator, dar fiecaruia i se ofera dupa suflet. Iar noi toti avem un suflet larg si primitor.

Dupa un drum de aproximativ o ora intre Oxford si Londra, am ajuns la destinatie. Am pornit de la catedrala Westminister Abbey, am vazut garzile calare si am admirat statuia lui Nelson din Trafalgar Square.

10471163_1035493343128654_4344585922517330718_n

Apoi am avut surpriza sa vedem o demonstratie de aristrocratie britanica: calesti trase de cai superbi, oameni imbracati de epoca, insotiti si gardati de Politia calare. Am traversat Parcul St. James spre Buckingham Palace – palatul regal in care se afla resedinta reginei, atunci cand nu sta la Windsor. Fiind ora de schimbare a garzii, era extrem de aglomerat, abia reusind sa ne strecuram printre multime. Dar am reusit si am facut si poze.

Apoi am plecat spre Picadilly Circus si Covent Garden, zona faimoasa pentru teatrele unde se joaca cele mai faimoase musical-uri. Am avut timp si pentru shopping, fiecare avand grija sa cumpere cadouri pentru cei dragi. 🙂

Ne-am intors la punctul de intalnire de la British Museum. Dupa cina din Oxford, am avut activitatea de seara care s-a desfasurat pe baza unor proiecte realizate in clasa in aceasta saptamana.

Duminica am plecat dimineata cu un bus modern catre Stratford. Dupa aproximativ o ora si 30 am ajuns in orasel. Am fost uimiti sa vedem cat de frumos este si cat de British arata. 🙂

Am vizitat casa memoriala a lui Shakespeare si ne-am minunat cat de interesanta este. Am vizionat si un film dupa care am mers in curte unde, o actrita ne-a invitat sa jucam intr-o piesa alaturi de ea. Cei mai curajosi au si reusit sa starneasca ropote de aplauze.

Tabara engleza Oxford, Anglia

Am vizitat orasul…ne-a placut foarte mult! Speram sa ne mai intoarcem intr-o zi pentru ca locul e superb si merita revazut! 🙂

Cu drag,

Alina, Daniela si Mirunetii din Oxford

Tabara engleza Oxford - grup Mirunette

Mai multe poze puteti vedea pe Facebook in albumul dedicat taberei de limba engleza de la Oxford Brookes, Anglia, AICI! (pozele noi se afla la finalul albumului)