Tabara engleza Bromsgrove, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

Dragi parinti,

Cu ce ne laudam in ultimele zile:)

Aici totul este bine. Vremea este capricioasa, dimineata a fost soare , iar spre amiaza s-a innorat si a plouat in cateva reprize. Tiberiu exerseaza ori de cate ori are ocazia, la pian pentru a impresiona juriul in cadrul programului Talent Show. Lectiile de engleza merg foarte bine, iar eu am asistat in cadrul lor. Chiar am luat parte la toate activitatile alaturi de copii implicandu-ma si formand o echipa. Cu juniorii (8-12 ani) am stat la orele de engleza, dupa test pentru a nu fi tentata sa le suflu :)). Acestia au fost impartiti in trei echipe (Lions, Elephants, Giraffes). Echipa Elephants a castigat (formata din Ovidiu, Miruna, Ana si Elena). M-am bucurat cot la cot cu ei. Daca vorbeau in alta limba in afara de engleza, echipa din care faceau parte pierdea cate un punct. Teens (13-15 ani) au avut azi atelierul de Mad Science, unde au invatat sa faca un circuit electric. Seara la discoteca, fetele noastre s-au aranjat si au fost singurele care au respectat tematica serii ‘Disco BLACK&WHITE ‘

DSC00051Duminica – suntem chiar norocosi cu vremea! Au fost 26 de grade. Ziua de duminica ne-am petrecut-o in Londra unde am vizitat vestitul British Museum. In prezent British Museum are expuse numeroase obiecte de o valoare inestimabilă, multe din acestea cunoscute publicului precum: Piatra Rosetta, Craniul de cristal, Sfinxul din Taharqo, un fragment din Columna lui Traian, Bustul lui Julius Caesar etc. Obiectele sunt cuprinse în galeriile tematice ale muzeului: Africa, Asia, America, Egiptul Antic, Roma si Grecia antică, Europa, Colecția de ceasuri, Orientul Mijlociu, etc.

DSC00038Cam atat pentru moment.

Cu drag,

Andreea si grupul vesel din Tabara Bromsgrove International Summer School

Urmariti  blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Bromsgrove School, Anglia, 2015 – AICI!

Oferta completa de tabere in Anglia, aici: http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/anglia