Tabara de Engleza Clifton College 2017, UK, 25 iul -08 aug Mirunette (3)

bristolbristol

Tabara Anglia la Clifton College 2017 25 iul – 08 aug 2017

Dragi parinti,

In dupa amiaza aceasta am vizitat gradina zoologica din Bristol, am inteles ca ocupa locul 2 in lume si e f aproape de campus! Ne am bucurat ca am surprins toate animalele, chiar am asistat la un spectacol acvatic? Au fost cu noi si fetele de la intensiv, genul acesta de excursii optionale sunt o data pe sapt…daca doriti ca fetele de la intensiv sa ramana in campus pt orele de engleza, rog sa ma anuntati pana sapt viitoare!

Ieri am avut jumatate de zi excursie la Stonehenge! Am fost norocosi ca ploaia pur si simplu ne-a ocolit pe noi, lasandu ne sa ne bucuram de locurile minunate, pline de istorie!

Maine avem excursie de o zi in Cardiff! Vom vizita Caerphilly Castle ( al 2 lea ca marime in UK) , The Millennium Stadium (construit in 1999 cu o capacitate de 74,500 oameni,al 2lea ca marime in lume), apoi Shopping in St Davids centre. O sa avem o zi lunga si frumoasa cu lunch la pachet!

?Suntem f bine, fetele mele f ordonate (camerele arata f bine), pe Paul il mai verific (la el bagajul nu e chiar asa de aranjat, dar ne intelegem?

Va imbratisam cu drag din Clifton! Duminica vom avea tot excursie de o zi in Bristol, ne am luat bilete la acvariu si Muzeul de Stiinte!

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Clifton College, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Mara C – GL

bristol

Bristol

bristol

Bristol