Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 (6)

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Dragi parinti,

Revenim cu noi povesti din aventura noastra de la Wellington College!

Miercuri seara ne-am distrat pe cinste la seara de karaoke: unii pe margine, dansand si aplaudand si cei mai curajosi sus pe scena! Clara si Katarina, Ana si Sofia si Bianca si Alexia ne-au incantat cu melodiile pe care le-au interpretat. De asemenea, profesorii, cei din staff si chiar campus managerul de la Wellington ne-au facut o surpriza si au cantat si ei cateva piese.

Orele de limba engleza au devenit din ce in ce mai interesante si ne pare foarte rau ca luni va fi ultima zi de cursuri. Copiii au fost incantati sa lucreze la proiecte, la piese de teatru, sa participe la tot felul de jocuri interactive si mai ales sa isi faca prieteni foarte buni din alte tari.

Seara de joi s-a incheiat cu mult asteptatul joc Murder Mistery! S-au impartit pe echipe si au avut la dispozitie o ora sa urmeze indiciile si sa descopere criminalul. Una dintre echipele noastre(formata numai din fete) a avut spiritul de detectiv foarte bine pus la punct si a reusit sa castige intr-un timp record!

Insa, trebuie sa marturisim, cel mai emotionant moment de la Wellington College a fost cu siguranta ieri la festivitatea de premiere. Din cauza faptului ca prietenii nostri italienii, vor pleca de luni, am primit ieri cu totii certificatele de limba engleza. Ceremonia a avut loc in capela si a avut o semnificatie deosebita pentru fiecare in parte. Fiecare copil a stat alaturi de clasa si de profesorii lui si au primit felicitari pentru rezultate bune obtinute.

Dupa ceremonie, am facut ce stim noi mai bine: ne-am distrat la Newspaper Fashion Show. Va lasam sa va bucurati si voi de zambetele si de creatiile noastre in pozele de mai jos.

Astazi soarele ne-a invitat sa participam alaturi de el la baschet, dans, volei sau fotbal! Speram sa ramana toata ziua cu noi si sa ne tina pumnii stransi si pentru Seara Talentelor!

Maine vom pleca in excursie la Bath si suntem convinsi ca acolo vom petrece o alta zi minunata!

Va imbratisam,

Wellingtonienii veseli, Georgiana si Violeta

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos