Tabara Engleza, Anglia, Oxford & Cambridge, 22 iulie – 5 august 2018 (5)

Tabara Engleza, Anglia, Oxford & Cambridge

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara Oxford si Cambridge!

Am ajuns la ultima scrisoare din tabara Oxford si Cambridge, nu ne vine sa credem ca se termina!?

Ziua de vineri a inceput cu programul de ore, ca de obicei, urmate de masa de pranz. Dupa amiaza au fost doua conferințe a doi studenți la Colegiul St Edmund’s despre studiile pe care le urmează, apoi competiția Capture the Flag. Au fost împărțiți in doua echipe si au concurat impreuna cu cei de alte naționalități. Dupa cina a avut loc ceremonia de absolvire a cursurilor si de înmânare a diplomelor, de la care aveti multe poze. Apoi, program de discoteca.

Sambata dimineata am plecat in ultima excursie, la Windsor. Mai intai am fost sa vedem Eton, faimosul colegiu de băieți fondat in 1440 de Henric al VI-lea . Aici au invatat optsprezece miniștri ai Marii Britanii si majoritatea aristocrației engleze. Apoi am vizitat celebrul castel Windsor, locuinta reginelor si regilor britanici de mai bine de 1000 de ani, cel mai vechi si cel mai mare castel locuit din lume. Ultimul eveniment care a avut loc aici a fost nunta printului Harry cu Meghan Markle, transmisă in întreaga lume.

Dupa vizitarea castelului am avut putin timp liber si apoi am plecat inapoi spre Cambridge. Dupa masa de seara nu am avut program, au iesit cu totii sa-si ia la revedere de la ceilalti participanți la tabara, au semnat tricouri, au schimbat adrese ( mail, Facebook ?) si au facut bagajul.

Duminica au vrut sa mai mearga putin in oras pentru ultimele cumparaturi. Ne-am intors pentru masa de pranz si apoi curand a venit microbuzul sa ne duca la aeroport. Au fost si lacrimi de despărțire, si promisiuni de revedere si planuri pentru o alta tabara vara viitoare.?

Închei prin a va spune ca aveti niste copii foarte buni, bine crescuți, cu bun simt. Le doresc sa fie sanatosi, sa-si îndeplinească toate visurile, iar d-stra sa va bucurati de ei. Si, de ce nu, sa ne revedem intr-o alta frumoasa tabara!

Toate cele bune,

 

Daniela S.  GL

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Oxford & Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!