Tabara Engleza, Anglia, Oxford Brookes University, 2018 29 iulie – 12 August (6)

Tabara Engleza, Anglia, Oxford Brookes University, 2018

Dragii nostri, revenim cu vesti din tabara Anglia Oxford Brookes University!

Joi, 9 august 2018

Ce zboară timpul! Mai avem așa de puțin….Astăzi, după cursuri, am fost în excursie în Bourton-on-the-water, o localitate pitorească, cu multe poduri,destinație de vacanță preferată de  mulți britanici. Am vizitat The Model Village, o reprezentare la scară mică a întregii localități. A fost foarte interesant să localizăm, după vizita la The Model Village, diversele clădiri pe străzi. Am mâncat înghețată- multă!- și ne-am răcorit în râul cu ape cristaline. După cină, am jucat fotbal (unii), am dansat și cântat îmbrăcați în alb la Dress in White Karaoke și am făcut speed dating.

Vineri, 10 august 2018

A sosit ultima zi de cursuri 🙁 , am avut o mini-ceremonie de absolvire și ne-am pregătit să mergem cu barca – punting in Oxford. Deși a plouat neîncetat de dimineață, după masa de prânz, exact când aveam rezervare pentru punting la podul Magdalen, s-a oprit ploaia și a ieșit soarele!!! Am alergat într-un suflet să nu ratăm rezervarea (fusese coadă la cantină) și am mers cu barca, fiind foarte gălăgioși unii dintre noi – ne manifestam încântarea. Și a fost o încântare (am hrănit rățuște) și ne-am relaxat. Pozele vorbesc de la sine. Then, some more icecream, visiting and shopping! Seara, după cină, am făcut un lip dub video, am mâncat brioșe la British Fete și ne-am luat la revedere de la prietenii noștri argentinieni care părăseau campusul a doua zi, urmând a vizita Londra și Scoția.

Sâmbătă, 11 august 2018

Excursie!!! Am fost la Stratford-upon-Avon, un loc frumos și plin de agitație. Am văzut unde este înmormântat Shakespeare, unde a învățat el, unde s-a născut și cum trăia familia lui. Ben, membru în stafful Embassy School, ne-a însoțit și ne-a povestit câte ceva despre fiecare loc. La Shakespeare’s Birthplace, am jucat într-o piesă și a fost tare amuzant, dovedind  că avem talent și pentru actorie, nu numai pentru engleză ( profesorii de la cursuri ne-au lăudat pentru engleza noastră). Acum am revenit în campus și facem bagaje…mâine plecăm.

See you next year!

Group Leaderi Cristina B. si  Iulia M.

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxford, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!