Tabara engleza, Anglia, Londra, Bradfield College, 2018, 31 Iul-14 Aug (9)

Tabara engleza, Anglia, Londra, Bradfield College

Revenim din Tabara engleza, Anglia, Londra, Bradfield College:

Ultimele zile sunt parcă cele mai reușite iar emoțiile despărțirii ne încearcă deja! Sâmbătă dimineața am participat la un atelier de lucru în Old Gym – „Murals” – la care echipa noastră a construit un colaj de desene pe tema „Anotimpuri”. Acesta trebuia făcut în așa fel încât desenele individuale, combinate, să rezulte într-o imagine unică. Mirunettele au ales ca simbol trifoiul cu patru foi (pentru noroc!?) și au dat frâu liber imaginației pentru a picta anotimpuri. Produsul finit a câștigat atenția liderilor de activitate, iar Mirunettele s-au arătat mulțumite. Experiența a fost cu totul una plăcută, mai ales că s-au ales și cu o sesiune de „coafor la domiciliu” și mai apoi de o ședință foto, ambele gratis (Thank you, Gabby ??!)

După masa copioasă de prânz (cât de bună este mâncarea de la Bradfield College !! – poate și pentru că au o familie de români care lucrează la bucătărie ???), Mirunettele au avut ultima sesiune de lecții, iar la 16.30 au fost așteptate în Music Hall pentru ceremonia de absolvire! Italienii nu au putut rezista farmecului nativ al româncelor noastre: le-au aplaudat sonor și au urcat cu ele pe scenă pentru o poză de grup!

Seara de sâmbătă s-a încheiat cu „talent”. Clara F. ne-a reprezentat cu succes pe scena talentelor, interpretând cu sensibilitate celebra melodie din coloana sonoră a „Titanicului”: „My life will go on”, alegere care i-a pus foarte bine în valoare vocea puternică. Câștigătorii serii au fost însă italienii cu „Cups” iar noi ne-am bucurat pentru succesul lor și i-am aplaudat furtunos!

Duminică se anunță ploi – dar Mirunettele sunt entuziasmate pentru că, în ciuda vremii, vom vizita din nou Londra și, evident, centrele comerciale. Doar nu o să mergem cu banii acasă, nu-i așa?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Londra, puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel foto si video de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei!