Tabara Engleza, Anglia, Londra, Haileybury College, 2018, 29 Iul – 11 Aug (6)

Tabara Engleza, Anglia, Londra, Haileybury College, 2018

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara Engleza, Anglia, Haileybury College.

Va povestim despre ultima noastra excursie din Londra! Am pornit de la National Theatre si ne-am plimbat pe South Bank pana la Tate Modern, unde am admirat arta moderna in toata splendoarea ei, si ne-am pierdut in „albastrul infinit” al unui tablou cu autor necunoscut, dar bine ca ne-a trezit cubismul lui Picasso ;  dupa care, traversand Tamisa pe Millenium Bridge, am ramas uimiti de grandiozitatea Catedralei Sf. Paul, pe care sper ca am cuprins-o in pozele noastre. Ne-am intors catre London Eye unde am avut parte de o priveliste absolut superba a orasului!!! Alaturi de noi a fost Nick, profesorul preferat al copiilor, care ne-a incantat cu „facts about London”!! Dupa experienta de neuitat din London Eye, am mers in Piccadilly Circus pentru a face cumparaturi…din nou !! Copii si-au luat absolut tot ceea ce si-au dorit !!

Ne-am intors destul de tarziu, iar obositi fiind ne-am dus direct la culcare !

Speram sa va placa pozele din tabara Engleza, Anglia!

Avem in fata ultimele doua zile de activitati si ceremonii, de acordare a certificatelor, si prezentare de proiecte. Probabil va vom mai trimite o transa de poze, dar vineri seara sau sambata dimineata, in functie de timp. Speram sa nu uitam nimic pe aici, ne vom asigura ca isi pun toate lucrurile in bagaj.

Ne vedem sambata la aeroport!

Hugs & Kisses,

Ana si Luciana

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Haileybury College, puteti accesa si albumul foto de pe Facebook si cel de pe Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!