Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (7)

Tabara de la New York Rider UniversityTabara de la New York Rider University

Dragii nostri, am revenit cu noutati din tabara de la New York! Zilele de joi si vineri au trecut atat de repede si inca nu ne vine ca credem ca ne apropiem de finalul taberei.

Joi dupa amiaza, dupa orele de curs, am plecat spre Coney Island – locul unde orasul intalneste Oceanul. Pana la inceputul celui de-al doilea razboi mondial, Coney Island era cel mai mare parc de distractii din Statele Unite ale Americii, insa ramane si in ziua de azi un loc popular printre New York-ezi si turisti. Aici am avut la dispozitie toata dupa-amiaza sa o petrecem in parcul de distractii in ride-uri precum Cyclone, Wonder Wheel si Thunderbolt, sau la plaja. Cina am luat-o de asemenea de la restaurantele de pe Boardwalk unde am incercat si faimosul hot dog de la Nathan’s. Nathan’ s Famous se spune ca este hot dog-ul original, cu o traditie ce dateaza din anul 1916. Tot ei organizeaza in fiecare an incepand din 1916, de ziua independentei (4th of July) un concurs de mancat hot-dogs.

Vineri copiii au luat parte la cursuri atat dimineata cat si dupa-amiaza unde au lucrat intens si la proiectele ce se vor sustine maine. Asteptam cu drag sa vedem rezultatele muncii lor! Dupa orele de curs am avut optiunea de a merge la piscina sau free time pana la cina, iar seara am incheiat-o vizionand filmul Black Panther. Bineinteles, de la movie night nu puteau lipsi popcorn-ul si bomboanele de ciocolata!

Maine dupa-amiaza vom merge iar in Manhattan pentru a vizita Financial District, Brooklyn Bridge si Ground Zero.

Prognoza meteo pentru weekend nu este tocmai favorabila, sa ne tineti pumnii pentru vreme buna 🙂

Cu drag,
Lucia – group leader tabara de la New York Rider University

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara de la New York Rider University

Tabara de la New York Rider University