Tabara engleza, Anglia, Cambridge, 12-26 august 2018 (4)

tabara de limba engleza Cambridge Ridley Hall College

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara de limba engleza Cambridge, Ridley Hall College!

Sfarsitul de saptamana a fost destul de incarcat deoarece asa cum va spuneam, am avut cate o excursie in fiecare zi. Sambata am inceput cu excursia de la Leeds Castle. Supranumit „The Loveliest Castle in the World”, castelul actual a fost construit in secolul XIX, insa locul se mandreste cu o istorie de peste 900 de ani. Terenul ce apartine castelului este foarte mare si gazduieste diverse activitati ca „Falconry Display” (un spectacol unde am putut vedea si afla lucruri interesante despre soimi, ulii sau bufnite), „The Maze” (un labirint din gard viu) sau o expozitie legata de batalia intre fortele aeriene britanice si cele naziste din ce de-al Doilea Razboi Mondial. 

Duminica am mers in excursia optionala (organizata pe cont propriu, doar pentru grupul nostru) la Londra. Vom avea inca o excursie la Londra (cea inclusa deja in program) sambata viitoare, insa atunci itinerariul va fi destul de strict, asa ca am hotarat sa mergem ieri pe cont propriu, cu trenul, pentru a putea bifa cateva activitati de care nu am fi avut timp in excursia de sambata. Astfel, am inceput ziua cu vizita la London Dungeon, urmata de vizita la Madame Tussaud’s (muzeul figurilor de ceara) si am incheiat cu o sesiune de cumparaturi de 2h pe Oxford Street. Toata lumea a fost obosita la final, insa multumita ca am reusit sa bifam toate aceste activitati.

Astazi incepem a doua saptamana de cursuri, la finalul careia vom primi certificatele de absolvire. Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumele foto (link-urile sunt mai jos) si revenim cu vesti in urmatoarele zile!

Cristian – group leader tabara Cambridge Ridley Hall College

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

tabara de limba engleza Cambridge Ridley Hall College

tabara de limba engleza Cambridge Ridley Hall College