Tabara engleza, Anglia, Cambridge, 12-26 august 2018 (1)

Tabara Cambridge Ridley Hall CollegeTabara Cambridge Ridley Hall College

Dragi parinti, va trimitem primele vesti si fotografii din tabara Cambridge! Ieri ne-am intalnit la aeroport cu multa voie buna, poate si cu ceva emotii, insa tinerii nostri s-au imprietenit repede si formeaza un grup destul de unit!

Dupa o calatorie cu avionul care a decurs fara probleme, am ajuns pe aeroportul Heathrow din Londra, ne-am luat bagajele (intacte) si ne-am intalnit cu reprezentantul din tabara, care ne-a directionat apoi spre cele 2 taxi-uri care ne-au dus in campus.

Cambridge-ul ne-a intampinat cu o vreme innorata, insa am avut noroc si nu a plouat, asa ca dupa masa de seara (care incepe la ora 18:00) am avut timp sa facem si o scurta plimbare in oras, dupa care am revenit in campus pentru activitatile de seara (Welcome Games). Am avut astfel ocazia sa cunoasttem si ceilalti colegi de tabara din Franta, Spania, Rusia, Japonia, Croatia, Turcia etc.

Astazi am luat primul mic-dejun tipic englezesc si acum suntem la testul de evaluare a cunostintelor de limba engleza. Dupa pranz urmeaza si un tur ghidat al campusului si al centrului orasului!

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumele foto (link-urile sunt mai jos) si revenim cu vesti in urmatoarele zile!

Cristian – group leader tabara Cambridge Ridley Hall College

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Cambridge Ridley Hall College

Tabara Cambridge Ridley Hall College